Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τουρνουά για τα Μ.Μ.Ε. και στη Θεσσαλονίκη!

MME tournoua_2013

MME tournoua_2013Κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη τις …κρυφές προπονήσεις. Άλλοι δουλεύουν ακόμα στο κομμάτι της …φυσικής κατάστασης. Δίπλα τους στην προετοιμασία για το φετινό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι εκείνοι που τεστάρουν από τώρα την …αγωνιστική τους κατάσταση με φιλικά ματς. Οι διοργανωτές παρακολουθούν με ενδιαφέρον την …έντονη δραστηριότητα και ήρθε η ώρα να κάνουν από την πλευρά τους τις πρώτες ανακοινώσεις. Η βασική είδηση μάλιστα, χαροποιεί όλους τους ανθρώπους των media, που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και βοηθούν στη βελτίωσή της. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, που συνεργάζονται αρμονικά για τη διοργάνωση από το 2011, συναποφάσισαν να γίνει ατομικό πρωτάθλημα των Μ.Μ.Ε. και στη Θεσσαλονίκη! Η ημερομηνία διεξαγωγής του είναι το Σάββατο 11 Ιουνίου και ο τόπος η ομοσπονδιακή αίθουσα του κλιμακίου επιλέκτων αθλητών στη Δ.Ε.Θ.. Το καθιερωμένο τουρνουά στην Αθήνα θα γίνει μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 18 Ιουνίου, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα είναι το 6ο στη σειρά!

Οι διοργανωτές είδαν και τη συμβολική διάσταση στο φετινό event, καθώς συμπληρώνονται 5 χρόνια από το πρώτο εγχείρημα. Συμπτωματικά δε, είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου, στην ημερομηνία, που συμφώνησαν Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. να γίνουν και οι φετινοί αγώνες. Η ομοσπονδία είχε από καιρό την σκέψη για τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και παίρνοντας ώθηση κι από το γεγονός  ότι ο θεσμός έκλεισε πετυχημένα έναν πρώτο κύκλο …έριξε την ιδέα. Η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Ο Π.Σ.Α.Τ. όχι μόνο δέχτηκε με χαρά την …εξάπλωση της διοργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά άκουσε μέλος του στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου να προτείνει τη διεξαγωγή αντίστοιχου πρωταθλήματος και στην Κρήτη!!!

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. φυσικά, απάντησε καταφατικά στην πρόταση και τόνισε ότι μέσα στο 2016 θα συντονίσει ενέργειες για να γίνει τουρνουά και στο νησί! Αναμφίβολα πρόκειται για εξελίξεις, που ενθουσιάζουν τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και τιμούν την προσπάθειά τους. Θέλησαν από την πρώτη στιγμή να διεξάγουν τουρνουά με εντελώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα ώστε να διαδώσουν το άθλημα και να προσφέρουν την ευκαιρία στους εργαζόμενους των Μ.Μ.Ε. για μία ακόμα αθλητική ενασχόληση και είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν τέτοια απήχηση και να έχουν τη σταθερή στήριξη του Π.Σ.Α.Τ..

Μέσα στον Απρίλιο θα ετοιμαστούν από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι προκηρύξεις των αγώνων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι και για τη συμπρωτεύουσα ισχύουν τα ίδια αναφορικά με το δικαίωμα συμμετοχής, δηλαδή μπορεί ν’ αγωνιστεί οποιοσδήποτε έχει κάποιου είδους συνεργασία με μέσο ενημέρωσης, όπως και οι άνεργοι που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο, αλλά και οι συνταξιούχοι. Επιπλέον, οι αγώνες είναι πανελλήνιας εμβέλειας, υπό την έννοια ότι έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί κάθε ενδιαφερόμενος απ’ οποιοδήποτε μέρος της χώρας κι αν προέρχεται. 

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ