Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόλναρ: «Ξεχωριστή η χαρά για τον πρώτο μου τίτλο σε διασυλλογικό επίπεδο»

Molnar

MolnarH παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1 αποτέλεσε τιμή για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Η διοργάνωση άλλωστε, δεν έχει συχνά την τύχη να υποδέχεται δυνατές ξένες παίκτριες. Η διεθνής Σέρβα Μόνικα Μόλναρ βοήθησε καθοριστικά τον Δ.Α.Ο. Ταύρου να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία του, αλλά στεκόμαστε και στο γενικό καλό, που είναι ότι ανέβασε το αγωνιστικό επίπεδο, χάρισε επιπλέον κίνητρο στα τοπ ελληνικά ονόματα, έδειξε ήθος και απόλυτο σεβασμό στη χώρα, το σωματείο και το πρωτάθλημα. Η 25άχρονη πρωταθλήτρια (γεννημένη στις 11 Νοεμβρίου 1990) έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την επιτυχία του Δ.Α.Ο.Τ.. Αποκάλυψε ότι ήταν ο πρώτος της τίτλος σε διασυλλογικό επίπεδο και γι’ αυτό ένιωσε ιδιαίτερη χαρά, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε ν’ ανανεώσει τη συνεργασία της με την ομάδα του Ταύρου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, σχολίασε το πώς έφτασε το κλαμπ στην επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρωτιά, αν και λίγη ώρα πριν είχε υποστεί αναπάντεχη ήττα από το Πέρα. Επισήμανε μάλιστα, ότι η νίκη της Τόλιου στο εναρκτήριο παιχνίδι έπαιξε τον κύριο ρόλο για την τελική επικράτηση στο ντέρμπι του Σαββάτου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τίτλο και χαρούμενη επίσης που τον κατέκτησα στην Ελλάδα, στην πρώτη μου χρονιά εδώ. Να ξέρετε ότι είναι γενικά το πρώτο μου πρωτάθλημα σε διασυλλογικό επίπεδο. Στη Σερβία είχα φτάσει και σε τελικούς, αλλά δεν είχα πανηγυρίσει ποτέ 1η θέση, ενώ στη Γαλλία δεν έχω αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες», δήλωσε η Μόλναρ. Αργότερα κλήθηκε να δώσει εξήγηση για την απρόσμενη ήττα από το Πέρα, αλλά κυρίως να πει πώς κράτησε όλη η ομάδα τόσο δυνατή ψυχολογία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που γινόταν αμέσως μετά! «Στην ήττα-έκπληξη νομίζω ότι μέτρησε αρνητικά το ότι κοιτάξαμε μόνο τον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε με τα κορίτσια πριν από τους αγώνες και ασχοληθήκαμε με το καθοριστικό ντέρμπι και όχι τόσο με τον αγώνα κόντρα στο Πέρα –χωρίς φυσικά να υποτιμάμε τον αντίπαλο. Θέλαμε βέβαια, να νικήσουμε και το Πέρα, απλά το μυαλό μας δεν ήταν σε αυτό το ματς, ήταν περισσότερο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης, έπαιξε ρόλο για την ήττα το ότι βάλαμε άλλες παίκτριες στο διπλό», τόνισε η αθλήτρια από το Βελιγράδι και συνέχισε: «Μόλις χάσαμε τον αγώνα πήγαμε έξω από την αίθουσα και μιλήσαμε με την Κατερίνα και την Αλίκη. Είπαμε «εντάξει, γνωρίσαμε μία αναπάντεχη ήττα σε ματς που έπρεπε να νικήσουμε, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουμε δυνατές γιατί σε λίγη ώρα δίνουμε το καθοριστικό παιχνίδι. Έχουμε καλύτερη ομάδα, πρέπει να παλέψουμε, πρέπει να τα δώσουμε όλα και αν το κάνουμε αυτό, θα νικήσουμε». Έτσι, μπήκαμε δυνατά, ήμασταν αυτές που έπρεπε και το αποτέλεσμα ήταν 4-0 για μας».

Στο πρώτο μόλις επί μέρους ματς η Τόλιου αντιμετώπισε τη Ζαβιτσάνου, από την οποία είχε χάσει λίγες ημέρες πριν στα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Το ίδιο κλειστό και αυτό το παιχνίδι, η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού επικράτησε οριακά και ήταν σαν να …έδωσε φτερά στην ομάδα για να σβήσει ό,τι προηγήθηκε και να πάρει ώθηση για την καθοριστική νίκη. «Ναι, ήταν κλειδί στην εξέλιξη η νίκη της Τόλιου στον πρώτο αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς και της μίλησα γι’ αυτό, αφού την είχα δει και άλλη φορά απέναντι στη Ζαβιτσάνου. Ακόμα κι αν τα δώσεις όλα στο ματς, χρειάζεται να κάνεις και επιθέσεις και να μην παίξεις μόνο άμυνα. Νομίζω ότι αυτό, που έδωσε τη συγκεκριμένη νίκη, ήταν ότι ύστερα από κρίσιμους πόντους επιτέθηκε. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα το ήξερα: Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα νίκης για τον Ολυμπιακό. Θα παίρναμε τον τίτλο».

Τέλος σε ερώτηση αν έχει κάνει κουβέντα για τη νέα χρονιά με τον Ταύρο και αν θα ήθελε να παραμείνει, η Μόλναρ απάντησε: «Δεν έχω συζητήσει τίποτα ακόμα για τη νέα σεζόν, αλλά θα συζητήσουμε σύντομα. Θα ήθελα να μείνω και την επόμενη χρονιά γιατί το σωματείο είναι πολύ καλό, οι άνθρωποι του σωματείου είναι εξαιρετικοί, το ίδιο και τα κορίτσια, τα οποία αγωνίζονται σκληρά, τα δίνουν όλα και αυτό μου αρέσει πολύ. Μου άρεσε επίσης, η φετινή συμμετοχή μου στο πρωτάθλημά σας και διαπίστωσα καλό επίπεδο».

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ