Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρίνεται η προσπάθεια πρόκρισης της Μπορούσια στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Borussia parataxi

Borussia parataxiΤην καθοριστική προημιτελική ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνει αύριο στη Γαλλία η Μπορούσια Ντίσελντορφ του Παναγιώτη Γκιώνη. Αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα την πρωταθλήτρια Γαλλίας Ποντουάζ και τα δίνει όλα για ν’ ανατρέψει την ήττα με 3-2 στη Γερμανία και να περάσει στην 4άδα του θεσμού. Ο Γκιώνης και οι συμπαίκτες του θα χρειαστούν νίκη με 3-0 ή 3-1, αφού με τα σετ 6-12 σε βάρος τους λογικά δεν πρόκειται να ευνοηθούν αν κερδίσουν με το σκορ του πρώτου αγώνα. Η ομάδα, που θα επικρατήσει στην υπόθεση-πρόκριση, θα συναντήσει στα ημιτελικά εκτός απροόπτου την κάτοχο του τίτλου ρωσική Όρενμπουργκ. Ο προημιτελικός αρχίζει στις 21:00 ώρα Ελλάδας (20:00 τοπική) και μεταδίδεται απευθείας στο διαδίκτυο από το laola1.tv.

Στο πρώτο ματς, στο ARAGCenter, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μείνει στον πάγκο και οι φιναλίστ του περσινού τελικού είχαν αγωνιστεί με τον Γερμανούς Τίμο Μπολ, Πάτρικ Φρανζίσκα και τον Ινδό Καμάλ Ατσάντα. Αύριο στον επαναληπτικό θα είναι στην τριάδα ύστερα κι από την πολύ καλή εμφάνισή του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Η Ποντουάζ, κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014, πρόκειται να στηριχτεί ξανά στον Πορτογάλο Μάρκος Φρέιτας, τον Κινέζο Γουάνγκ Τζιαν Τζουν και τον Σουηδό Κρίστιαν Κάρλσον. Επίσης την Παρασκευή γίνονται και οι υπόλοιποι προημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα ζευγάρια είναι: Όρενμπουργκ-UMMC(3-1 από τον πρώτο αγώνα), Σαρτρ-Έσλοβ (1-3 από τον πρώτο αγώνα) και Ολίμπια-Σααρμπρίκεν (3-1 από τον πρώτο αγώνα).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ

Ένα ακόμα τουρνουά στην Αθήνα θα δώσει τη συνέχεια στα αναπτυξιακά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Είναι το ανοιχτό πρωτάθλημα της Αθλητικής Ένωσης Αθηνά Μαγκουφάνας 2004, το οποίο θα διεξαχθεί στο δηµοτικό γυµναστήριο Πεύκης (Συνταγµατάρχου ∆αβάκη και Σάκη Καράγιωργα) στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Το σωματείο κάνει τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση για 2η χρονιά στη σειρά σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. δήµου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Οι δηλώσεις συμμετοχής, που όπως πάντα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (http://entries.httf.gr) έχουν αρχίσει από τη Δευτέρα και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παµπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παµπαίδων-μίνι παγκορασίδων.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

* H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες απ’ όλα τα σπορ, που αποτελούν την Προολυμπιακή ομάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016». Τη σχετική εισήγηση έκανε η Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας και η Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε. την ενέκρινε ομόφωνα. Από την επιτραπέζια αντισφαίριση είναι στην Προολυμπιακή ομάδα οι: Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου και Κατερίνα Τόλιου.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ