Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με χριστουγεννιάτικο τουρνουά αποχαιρέτησε τη χρονιά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Alexandroupoli Veteranoi_oloi

Alexandroupoli Veteranoi_oloiΣτην Αλεξανδρούπολη, μία από τις πόλεις με σταθερά καλή δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες για να οργανώνουν αγώνες και να κρατούν σε εγρήγορση τους πιστούς φίλους του αθλήματος. Με την ευκαιρία των φετινών εορτών λοιπόν, ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης οργάνωσε με επιτυχία στις 29 Δεκεμβρίου το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά για βετεράνους. Το πραγματοποίησε στη γυμναστήριο της Ζαριφείου Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης και αποτέλεσε την τελευταία αγωνιστική δράση του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του σωματείου για το 2015.

Στους αγώνες πήραν μέρος 15 αθλητές και ήταν βετεράνοι, ανεξάρτητοι, αλλά και …χομπίστες  από την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν αρχικά σε ομίλους, στη συνέχεια έπαιξαν νοκ άουτ και μέσα από ωραία παιχνίδια με ανατροπές αναμετρήθηκαν για την 1η έως και τη 15η θέση. Είχαν όλοι την ευκαιρία για καλό αριθμό αγώνων και στο τέλος έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 
Alexandroupoli veteranoi_nikitesΝικητής αναδείχτηκε ο Ιορδάνης Καϊτατζής, ο οποίος αφού πέρασε ως 1ος του ομίλου του αντιμετώπισε στον τελικό τον Γιάννη Ακούδη και τον ξεπέρασε πολύ δύσκολα με 3-2 σετ. Την 3η θέση κατέλαβαν ο Γιώργος Καραμπεάζης και ο Μανώλης Ηλιού από την Ξάνθη. Εκτός από τα μετάλλια και τα έπαθλα υπήρχαν για τους τρεις πρώτους και δώρα από τους χορηγούς. Μία φόρμα Βutterfly από το κατάστημα GP Sports του Γιώργου Πετρόχειλου για τον νικητή, ένα τραπέζι για δύο από το Ουζερί Σαρίκας για τον 2ο και από μία μπλούζα επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τον Εθνικό Aλεξανδρούπολης για τους τρίτους.

Την απονομή των επάθλων έκανε ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Κυραδενίδης, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση στο κάλεσμα υποσχέθηκε να γίνει ανάλογο event και του χρόνου.

 

* Φωτό 1: Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης σε αναμνηστική φωτογραφία.

* Φωτό 2: Η απονομή των επάθλων στους νικητές

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ