Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ελεύθερος από τον Α.Ο. Ταταύλα με απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. ο Φραγκούλης

Fragoulis France

Fragoulis FranceΔεν ανήκει πια στο δυναμικό του Αθλητικού Ομίλου Ταταύλα ο Γιώργος Φραγκούλης. Ο 23χρονος πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό των νεαρών ηλικιών είχε προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών μετά την απόρριψη της αίτησης μεταγραφής του το καλοκαίρι από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και δικαιώθηκε με την απόφαση, που βγήκε πριν από λίγες ημέρες. Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. τον άφησε ελεύθερο και τον ενέταξε στο Αθλητικό Κέντρο Ζωγράφου, εκεί δηλαδή όπου είχε ζητήσει από τον περασμένο Ιούλιο να μετακινηθεί.

Η Επιτροπή Μεταγραφών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν είχε δεχτεί την αίτηση του αθλητή για τυπικούς λόγους, καθώς δεν υπήρχε η προβλεπόμενη έγγραφη συγκατάθεση του Α.Ο. Ταταύλα. Στη συνέχεια ο Φραγκούλης προσέφυγε στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., επικαλούμενος και έντονη αντιπαράθεση για το θέμα με το σωματείο του και η απόφαση βγήκε υπέρ του. Το δικαστήριο ερμήνευσε την κατάσταση, απεφάνθη ότι προκλήθηκε «διάρρηξη στον ψυχισμό του αθλητή» από τις κακές σχέσεις με το σωματείο και ακύρωσε την απόφαση της ομοσπονδίας. Ο σπουδαίος αθλητής, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Γαλλία και αγωνίζεται στη 2η εθνική κατηγορία με την Μπαγιάρ Αρζεντάν, εντάσσεται στη δύναμη του Α.Κ. Ζωγράφου κι αν θέλει μπορεί από την τρέχουσα σεζόν να παίξει με τη φανέλα του στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Η απόφαση είναι οριστική και δεν γίνεται να ανατραπεί.

Να σημειωθεί ότι ο Φραγκούλης δεν είχε καμία συμμετοχή με τον Α.Ο. Ταταύλα από τη σεζόν 2012-2013, που πήγε στο Αρζεντάν. Νωρίτερα έζησε μεγάλες στιγμές ως αθλητής του ιστορικού συλλόγου, καθώς πανηγύρισε πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο, ομαδικό Νέων ανδρών και πολλές πανελλήνιες ατομικές διακρίσεις, ενώ ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του και σε διεθνές επίπεδο.

* Με διαδοχικές και πολύ σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Μπορούσια Ντίσελντορφ μπαίνει η νέα χρονιά για τον Παναγιώτη Γκιώνη. Πρώτο χρονικά έρχεται την προσεχή Κυριακή, 3 Ιανουαρίου το ντέρμπι με τη Φούλντα για τη 12η αγωνιστική της Μπουντσελίγκα. Οι πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης, δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσουν θέση στα πλέι οφ της πρώτης 4άδας, συνεπώς χρειάζονται απόλυτα τη νίκη. Έξι μέρες αργότερα, το Σάββατο 9 του μήνα, θα γίνει στην πόλη Ουλμ και το Ratiopharm Arena το φάιναλ φορ του γερμανικού Κυπέλλου. Η Μπορούσια Ντίσελντορφ υπερασπίζεται τον τίτλο της και στον ένα ημιτελικό θ’ αντιμετωπίσει τη Σβάλμπε Μπεργκνέουσταντ. Στον δεύτερο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Σααρμπρίκεν με τη Φούλντα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Και στις 15 του μήνα θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ ο πρώτος προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη γαλλική Ποντουάζ.

                                                

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ