Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλα έτοιμα στα Χανιά για το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών

Afisa Chania

Afisa ChaniaΝέα σελίδα στην πολύχρονη δραστηριότητά τους στην επιτραπέζια αντισφαίριση ανοίγουν αυτό το Σαββατοκύριακο τα Χανιά. Η πανέμορφη πόλη της Κρήτης διεξάγει για πρώτη φορά τουρνουά μικρών ηλικιών με πανελλήνια εμβέλεια και φιλοδοξεί αρχικά να επιτύχει στο πρώτο εγχείρημα σε όλους τους τομείς και μακροπρόθεσμα να δει την προσπάθειά της να εξελίσσεται και ν’ αναγνωρίζεται απ’ όλους τους ανθρώπους του αθλήματος. Ήδη, οι προϋποθέσεις για το 1ο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα και το 7ο στη φετινή σειρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που θα γίνει στο στάδιο «Έλενα Βενιζέλου» (Ανδρέα Παπανδρέου 59), είναι εξαιρετικές. Θα πάρουν μέρος 111 αγόρια και κορίτσια από 36 σωματεία όλης της χώρας. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει από κοινού ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ο δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Χανίων) με την υποστήριξη του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το όπεν περιλαμβάνει τις κατηγορίες εφήβων- νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παµπαίδων-παγκορασίδων. Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 26 νέους, 10 νεάνιδες, 28 παίδες, 20 κορασίδες, 19 παμπαίδες και 8 παγκορασίδες. Εκτός από τους οικοδεσπότες Χανιώτες, την Κρήτη θα εκπροσωπήσουν και ορισμένοι αθλητές από το Ηράκλειο, ενώ θα είναι παρόντα και σωματεία από την Αθήνα, την Καβάλα, τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη. Τα μεγάλα ονόματα δεν λείπουν φυσικά ούτε από το κρητικό όπεν. Από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης συναντάμε τους νέους Γιάννη Σγουρόπουλο, Νίκο Αντωνιάδη, Γιώργο Σταματούρο, τον παίδα Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη, την κορασίδα Ιωάννα Γερασιμάτου και την παγκορασίδα Μαλαματένια Ειρήνη Παπαδημητρίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν σήμερα την ευκαιρία για βραδινή προπόνηση στον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά και νωρίς το πρωί του Σαββάτου (09:00) αρχίζουν οι αγώνες με τους ομίλους των παίδων και των παμπαίδων. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να γίνουν γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής. Θα χρησιμοποιηθούν 10 τραπέζια.

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας θα γίνει μικρή διακοπή (από τις 2μ.μ. έως τις 2.30 προγραμματίζεται) προκειμένου να γίνουν χαιρετισμοί από τους επίσημους. Οι άνθρωποι του ιστορικού Ο.Α. Χανίων μερίμνησαν ώστε να διαφημιστεί και να διαδοθεί δεόντως το σημαντικό αθλητικό γεγονός. Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε σταντ του δήμου έχουν μπει αφίσες, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά προβάλλουν την εκδήλωση με ρεπορτάζ και δηλώσεις.

Επίσης, με τη συνεργασία των τοπικών φορέων και των χορηγών εξασφαλίστηκαν πολλά δώρα για τα παιδιά και όχι μόνο. Ο κάθε αθλητής/τρια και οι προπονητές θα πάρουν καπελάκια, όπου είναι τυπωμένο το σήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης, αλλά κι από ένα μπλουζάκι της διοργάνωσης. Στους αθλητές θα δοθούν πορτοκαλάδες και λεμονάδες, ενώ σε όλα τα μέλη των αποστολών θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια για τις σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, όπως και το βιβλίο «η μάχη της Κρήτης» από το Ίδρυμα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το τουρνουά έχει μεγάλη στήριξη και από χορηγούς. Βοηθούν οι εταιρείες ΑΝΕΚ LINES, Blue Star Ferries, Hotel Kriti, Site Cosmos Sport, Columbia Sportswear Company, Palmos, Γεράνι αναψυκτικά, Μίτος Τεχνική Εταιρεία, Φαρμακείο Καμαριανάκη, ΙΚΤΕΟ Χανίων, ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε., Χρώματα-Σιδερικά Μαλινάκη και Κατάστημα Ζιγκουνάκη. Επίσης, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναλάβει χορηγοί  επικοινωνίας οι Νέα τηλεόραση Κρήτης, Κύδων Τηλεόραση, Χανιώτικα Νέα, ιστοσελίδα Αthlitiko και Χανιά ΣΠΟΡ FM.  

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ