Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Raketes

RaketesΑπορρίφθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για το θέμα της μη συμμετοχής των ομάδων του στα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών και της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η απόφαση πάρθηκε σήμερα το πρωί και κοινοποιήθηκε στις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. επειδή δεν έγινε δεκτή από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., τον Σεπτέμβριο, η εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής του στα προαναφερόμενα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Οριστικά μετά από αυτή την εξέλιξη μένει έξω από τις δύο διοργανώσεις και υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία των ανδρών και την Α’ Αττικής γυναικών.

Η απόφαση από το Α.Σ.Ε.Α.Δ. αναφέρει συγκεκριμένα: «Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 96/9-12-2015 απόφασή του απορρίπτει την προσφυγή το αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Παναθηναϊκός Α.Ο.» κατά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.».

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ PRO A ΚΑΙ PRO B ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Σε αγωνιστικά θέματα, διεξήχθη χτες βράδυ η 7η ημέρα στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Γαλλίας της 1ης και της 2ης εθνικής κατηγορίας ανδρών κι εκεί είχαν δραστηριότητα ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Γιώργος Φραγκούλης.

Στην Pro A η Ενεμπόν κάμφθηκε μέσα στην έδρα της από τη Λα Ρομάν με 4-2. Ο Κρεάνγκα τοποθετήθηκε στη θέση 1, αρχικά επικράτησε με 3-2 σετ του Ρουμάνου Άντριαν Κριζάν και μετά έχασε 3-1 από τον Κινέζο Τσεν Τιανγιουάν. Στη βαθμολογία οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 4η θέση με 14 βαθμούς. Τελευταία με 8 βαθμούς είναι η Ρουέν, στην οποία δεν έχει κάνει ακόμα το φετινό του ξεκίνημα ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Στην Pro B η Μπαγιάρ Αρζεντάν ηττήθηκε με 4-1 εκτός έδρας από τη Βιλνέβ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο τέως αθλητής του Α.Σ. Πέρα Στεφάν Ουές. Ο Φραγκούλης, που επανεμφανίστηκε στην κατηγορία μετά τον Οκτώβριο, πραγματοποίησε δύο καλά παιχνίδια με Γάλλους διεθνείς. Στον πρώτο αγώνα του κατέβαλλε τον Ρομέν Ρουίζ με 3-1 σετ και στον δεύτερο έχασε από τον Αντουάν Χασάρ με 3-1. Στην κατάταξη η Μπαγιάρ 1 βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς. Τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των γυναικών συνεχίζονται την ερχόμενη Τρίτη.     

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ