Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα Χανιά προσκαλούν τον κόσμο του αθλήματος στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά τους

Xania 2015

Xania 2015Ο θεσμός των αναπτυξιακών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης δίνει, εκτός των άλλων, σε όλους τους εμπλεκόμενους, την ευκαιρία να επισκεφτούν διάφορες όμορφες περιοχές της Ελλάδας και ν’ ανανεώσουν τις εικόνες τους. Με αυτό το δεδομένο, τα Χανιά, που μπήκαν πρώτη φορά φέτος στη σειρά των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., μπορούν να νιώθουν ήδη ότι έχουν ένα προνόμιο στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν άμεσα μεγάλο ενδιαφέρον και ν’ αναπτύξουν το event: Το γεγονός ότι είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της χώρας. Η πιο αναπτυγμένη, εδώ και δεκαετίες, περιοχή της Κρήτης στο άθλημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το 1ο όπεν πανελλήνιας εμβέλειας και θα το διεξάγει στις 12 και 13 Δεκεμβρίου. Το διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τον δήμο Χανίων στο στάδιο «Έλενα Βενιζέλου» (διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 59). Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν από χτες στο on-line σύστηµα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας (http://entries.httf.gr) και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή 6 του μήνα.

Τα Χανιά θα φιλοξενήσουν το 7ο όπεν στο φετινό πρόγραμμα και το 5ο σε πόλη της περιφέρειας ύστερα από εκείνα στο Μέτσοβο, την Καβάλα, τη Βέροια κι εσχάτως την Πάτρα. Αρχίζουν νέο εγχείρημα και με πολλή διάθεση θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προκηρύχθηκαν οι ηλικιακές κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων- νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παµπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παµπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Σύµφωνα µε τον κανονισµό ανοιχτών αναπτυξιακών πρωταθληµάτων οι παµπαίδες και οι παγκορασίδες, που έχουν το δικαίωμα ν’ αγωνιστούν στους μίνι, πρέπει να δηλώσουν τη συµµετοχή τους ειδικά στη συγκεκριµένη κατηγορία. Θυμίζουμε εξάλλου, ότι για τις κατηγορίες Νέων ανδρών- Νέων γυναικών και μίνι παµπαίδων-μίνι παγκορασίδων δεν προβλέπονται αγώνες στον τελικό του θεσμού.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ για τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Το πρόγραµµα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr), πάντως για μία πρώτη ενηµέρωση των συµµετεχόντων σημειώνεται ότι η διοργάνωση θ’ αρχίσει το Σάββατο 12 ∆εκεµβρίου στις 09.00 και η λήξη της την Κυριακή υπολογίζεται για τις 18.00. Στην προκήρυξη υπάρχει και η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήµατος. Την αποτελούν η Κική Ερηνάκη, ο Μανώλης Λαδάκης και η Άννα ∆ελάκη.

Πέρα από την προκήρυξη του τουρνουά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο σάιτ της ομοσπονδίας ανακοίνωση για προσιτές τιμές ταξιδιού στα Χανιά από τις ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES, που ανέλαβαν χορηγοί μεταφοράς στο ανοιχτό πρωτάθλημα «Χανιά 2015».

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ