Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανοίγει τις πύλες του στην Πάτρα το 6ο αναπτυξιακό όπεν «Ιωάννης Ασημακόπουλος»

Patra 2011_geniko_plano

Patra 2011_geniko_planoΠρώτη και μοναδική φορά η σειρά των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα περάσει από την Πελοπόννησο. Κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο την …έκτη στάση στην Πάτρα, για το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα στη μνήμη του σημαίνοντα παράγοντα Ιωάννη Ασημακόπουλου και προσδοκά να έχει κι εκεί αποτέλεσμα απολύτως τιμητικό για τον θεσμό και την επιτραπέζια αντισφαίριση. Με οδηγό τα πολλά πετυχημένα όπεν μικρών ηλικιών η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της ομοσπονδίας είναι έτοιμη να δημιουργήσει και φέτος μία εξαιρετική, από κάθε πλευρά, εικόνα και να προβάλλει ιδανικά το άθλημα. Δίπλα της θα έχει πολύτιμο αρωγό τον δήμο Πάτρας. Το 6ο αναπτυξιακό της αχαϊκής πρωτεύουσας θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του Π.Ε.Α.Κ. «Δημήτρης Τόφαλος» (διεύθυνση Πανεπιστημίου 480) και θα συγκεντρώσει 158 αγόρια και κορίτσια, τα οποία πηγαίνουν στην πόλη και από πολλές περιοχές εκτός Πελοποννήσου. Θα γίνουν οι ηλικιακές κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων.

Τα 158 παιδιά χωρίζονται σε 27 νέους, 13 νεάνιδες, 49 παίδες, 27 κορασίδες, 24 παμπαίδες και 18 παγκορασίδες. Πέρα από την Πάτρα και τις κοντινές περιοχές θα έχουν αθλητές στους αγώνες η Αθήνα, τα Χανιά, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννινα, η Κοζάνη, η Ναύπακτος, η Έδεσσα, η Φλώρινα και η Αλεξανδρούπολη. Εγγυημένα θα είναι επίσης, το θέαμα και ο συναγωνισμός, καθώς θα βρεθούν στην Πάτρα πολλά τοπ ονόματα από τις διάφορες κατηγορίες με την επισήμανση πάντα ότι παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία και πολλά παιδιά, που αλλάζουν από τον Ιανουάριο ηλικιακό επίπεδο. Από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης συναντάμε τους νέους Γιάννη Σγουρόπουλο, Στράτο Δαμιανή, Γιώργο Σταματούρο, τη νεάνιδα Ελένη Σοφρά, τον παίδα Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη, τις κορασίδες Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου και την παγκορασίδα Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου.

Στην ευρύχωρη σάλα του «Δημήτρης Τόφαλος» θα τοποθετηθούν 14 τραπέζια. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων και την πρώτη ημέρα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα. Στις 09:00 αρχίζει και το πρόγραμμα της Κυριακής με παιχνίδια διαβάθμισης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 3μ.μ.. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) έχουν αναρτηθεί οι κληρώσεις των γκρουπ, το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως και η διάταξη των τραπεζιών. Επιπλέον, θυμίζουμε ότι λειτουργεί και φέτος η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης κι έχει όλες τις πληροφορίες (www.openpatras.com). Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από την ιστοσελίδα του τουρνουά και την ομάδα στο facebook (Open Patras 2015). 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ

Εξάλλου, από το 2010, που άρχισε ο θεσμός έως τώρα, βοηθούν σταθερά οι πατρινές επιχειρήσεις για την οργανωτική επιτυχία της προσπάθειας. Μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος είναι και φέτος η εταιρία αναψυκτικών Λουξ. Το όπεν στηρίζουν επίσης, τα ξενοδοχεία Mediterranee Hotel, Delfini Hotel, Galaxy City Center Hotel, Airotel Achaia Beach, η εταιρία επεξεργασίας λαδιού Xenia, η βιομηχανία γάλακτος Πρώτο, η εταιρία λουκουμιών Κούλος, το εστιατόριο Κληματαριά, το κατάστημα αθλητικών ειδών GP Sports, η εταιρία Ι. Σακαλίδης Α.Ε., το γυμναστήριο Ευεξία και τα Σούπερ Μάρκετ Ανδρικόπουλος.

Να σημειωθεί τέλος, ότι θα κληρωθούν συνολικά 27 δώρα μεταξύ των συμμετεχόντων. Προσφέρονται από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., από το κατάστημα ειδών πινγκ πονγκ GP Sports και από τρεις ακόμα χορηγούς του τουρνουά. Συγκεκριμένα θα κληρωθούν 6 πετσέτες πινγκ πονγκ της εταιρείας Butterfly, 1 διανυκτέρευση 2 ατόμων στο DELFINI HOTEL, 1 διανυκτέρευση 2 ατόμων στο HOTEL MEDITERRANΕΕ Πάτρας, 5 θήκες ρακέτας της εταιρίας STAG, 2 σακ-βουαγιάζ, 5 πετσέτες, 5 αμάνικα τζάκετ της ίδιας εταιρίας από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και 2 δωρεάν συνδρομές ενός μήνα από το γυμναστήριο Ευεξία.

 

* Στιγμιότυπο από το αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας το 2011 (πηγή ιστοσελίδα όπεν Πάτρας)

                                                

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ