Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στον δρόμο για το αναπτυξιακό της Βέροιας με 221 συμμετοχές!

Veroia 2015_afisa

Veroia 2015_afisaΑπήχηση, που ξεπερνά τις προσδοκίες των διοργανωτών, συναντά το φετινό αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας! Θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου στο Φιλίππειο γυμναστήριο, γίνεται στη μνήμη του αθλητή Φώτη Τσιαλτζούδη και θα συγκεντρώσει 221 αγόρια και κορίτσια! Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας η κλήρωση των γκρουπ κι εκεί οριστικοποιήθηκε ο παραπάνω αριθμός από τις 237 δηλώσεις συμμετοχής, που είχαν υποβληθεί. Εκτός απροόπτου λοιπόν, το 3ο τουρνουά μικρών ηλικιών της Βέροιας θα σημειώσει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό πανελληνίως στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ομοσπονδίας! Θα σταθεί περήφανα πίσω από τις 253 συμμετοχές της Σίνδου τον Μάρτιο του 2014 και από μόνο του αυτό το γεγονός περιποιεί μεγάλη τιμή για την πόλη και τους διοργανωτές. Αποτελεί δε, το επιπλέον κίνητρο για όλους όσοι έχουν εμπλακεί με το οργανωτικό κομμάτι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πετύχει το event από κάθε άποψη.

Τους αγώνες διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας. Οι 221 συμμετοχές προέρχονται από 55 σωματεία όλης της χώρας. Χωρίζονται σε 11 Νέους άνδρες, 35 νέους, 19 νεάνιδες, 64 παίδες, 24 κορασίδες, 41 παμπαίδες, 9 μίνι παμπαίδες και 18 παγκορασίδες. Εκτός φυσικά από τη Βέροια, όπου καλλιεργούν το άθλημα ο Ο.Ε.Α. και ο Α.Σ.Ε.Α., θα έχουν αθλητές στο τουρνουά σωματεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Καστοριά, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, τη Λέσβο, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Έδεσσα, την Κοζάνη, τα Γιάννινα και την Καρδίτσα. Ο συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών θα ξεπεράσει κατά πολύ την καλύτερη έως τώρα επίδοση στη Βέροια, που είναι οι 183 αθλητές κι αθλήτριες από τον Ιανουάριο του 2014. Οι δηλώσεις φέτος έφτασαν τις 237, αλλά υπήρξαν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.  

Ξεχωριστή σημασία έχει το γεγονός ότι θα γίνουν (για δεύτερη φορά φέτος) οι κατηγορίες Νέων ανδρών και μίνι παμπαίδων. Δεν θα ισχύσει το ίδιο όμως και με τις αντίστοιχες των Νέων γυναικών και των μίνι παγκορασίδων, καθώς εκεί δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Θα τοποθετηθούν 14 τραπέζια και οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 08:30. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) θ’ αναρτηθούν αυτές τις ημέρες οι κληρώσεις των γκρουπ, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα. Τελετή έναρξης δεν θα γίνει, αφού οι πολλές συμμετοχές αυξάνουν και τις ώρες της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες με τον δήμο και τα τοπικά σωματεία να προσφέρουν ήδη την πολύτιμη βοήθειά τους. Σημαντική όπως πάντα και η στήριξη των χορηγών. Το φετινό τουρνουά της Βέροιας στηρίζουν οι επιχειρήσεις:  

– Μεζεδοπωλείο «Αγγελικόν»  

– «Ελληνικόν» ο φούρνος της απόλαυσης

– All Time

– Εστιατόριο Goodys

– Logo Graf/Νικόλαος Σγούρος

– MR Tony Donuts

– Ελαίας Γη

– Ζαχαροπλαστείο Κριαράς

– Πράπας  

– Στάση-Γεύμα

– Στάσου Μυγδάλα-Καφενείο-Snack Bar

– Τέρψις Νάουσα-Εμφιάλωση αεριούχων και μη ποτών-Εμπορία

– Ψητοπωλείο «Γιάννης»

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ