Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και σημειώνει ρεκόρ συμμετοχών το αναπτυξιακό της Ελευσίνας

Elefsinia 2013_neanides

Elefsinia 2013_neanidesΗ Ελευσίνα γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το νέο …ορμητήριο των μικρών σε ηλικία αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο τοπικός Γ.Α.Σ., σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τον δήμο Ελευσίνας διοργανώνει το 4ο ανοιχτό ατομικό πρωτάθλημα κι ετοιμάζεται για μία ακόμα γιορτή του αθλήματος. Το τουρνουά αναπτύχθηκε σταθερά μέσα σε αυτά τα χρόνια και πολύ γρήγορα έφτασε να έχει τεράστια απήχηση. Δημιουργεί και φέτος μεγάλο ενδιαφέρον και θα κάνει ρεκόρ συμμετοχών με 193 αγόρια και κορίτσια μετά τα 157 παιδιά της περσινής αγωνιστικής περιόδου! Παράλληλα είναι το 4ο και στο φετινό καλεντάρι των αναπτυξιακών της ομοσπονδίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν φυσικά στο σύγχρονο κλειστό γυµναστήριο του Γ.Α.Σ. «Η Ελευσίς» (Μουρίκη 130) και αναμένεται να διαρκέσουν συνολικά γύρω στις 22 ώρες.

Οι κληρώσεις και τα ωράρια της κάθε κατηγορίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Πρόκειται ν’ αγωνιστούν 33 νέοι, 16 νεάνιδες, 60 παίδες, 37 κορασίδες, 30 παμπαίδες και 17 παγκορασίδες. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους βέβαια, είναι από την Αθήνα, αλλά θα έχουν εκπροσώπηση και σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Φλώρινα, τη Ναύπακτο, την Κορινθία, τα Χανιά, την Αλεξανδρούπολη και τη Χίο. Η προκήρυξη προέβλεπε και τις κατηγορίες των Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, όπως και των μίνι παµπαίδων-μίνι παγκορασίδων, όμως δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενες δηλώσεις συμμετοχής.

Το «παρών» εξάλλου, θα δώσουν πολλά ονόματα από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης. Στους νέους θα μετάσχουν οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Γιώργος Σταματούρος, στις νεάνιδες η Ελένη Σοφρά, στους παίδες ο Αλέξανδρος Κουλουριώτης και στις κορασίδες οι Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου. Όλα αυτά τα παιδιά θα παίξουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες, διότι υπάρχουν και άλλα με κορυφαίες θέσεις, τα οποία θα είναι επίσης παρόντα, αλλά θα παίξουν στην παραπάνω ηλικιακή κατηγορία, επειδή βρίσκονται στη χρονιά της αλλαγής (π.χ. η πρώτη παγκορασίδα Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, η οποία θα βρεθεί ανάμεσα στις κορασίδες). Το πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων. Την Κυριακή αρχίζει στις 08:40 με αγώνες διαβάθμισης και οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 17:30.

 

* Στιγμιότυπο από τον τελικό  της κατηγορίας νεανίδων στο τουρνουά της Ελευσίνας το 2013. Τον αγώνα της Κορδούτη (αριστερά) με τη Χατζηλυγερούδη διαιτητεύει ο Ηλίας Ζαχαρόπουλος. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ