Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σημαντική ανταπόκριση το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της Καβάλας

Kavala open_afisa

Kavala open_afisaΕπί…ποδός είναι οι άνθρωποι του αθλήματος στην Καβάλα εν όψει του 1ου αναπτυξιακού τουρνουά της πόλης. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται εκεί το 3ο όπεν της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., το οποίο παράλληλα θα είναι και το 1ο μικρών ηλικιών με πανελλήνια εμβέλεια, που φιλοξενεί το πανέμορφο μέρος της Μακεδονίας. Συνδιοργανωτές είναι η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας, ο δήµος Καβάλας και ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Σε κάθε τέτοια αρχή μετράει σημαντικά η απήχηση του πρωταθλήματος και η ομοσπονδία και οι Καβαλιώτες μπορούν να είναι πολύ ικανοποιημένοι με το κατά πόσο έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα σωματεία και αθλητές. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 163 κι επιπλέον καθίσταται δυνατό να διεξαχθούν οι 8 από τις συνολικά 10 ηλικιακές κατηγορίες, που προκηρύχθηκαν. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας.

Οι δηλώσεις χωρίζονται σε 26 νέους, 9 νεάνιδες, 17 κορασίδες, 11 μίνι παμπαίδες, 8 Νέοι άνδρες, 16 παγκορασίδες, 45 παίδες και 27 παμπαίδες. Προκύπτει συνεπώς, ότι για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να γίνουν οι κατηγορίες των Νέων ανδρών (αθλητές έως 21 ετών) και των μίνι παμπαίδων (έως 9 ετών). Καλύπτεται δηλαδή, η προϋπόθεση να είναι τουλάχιστον 8 οι δηλώσεις συμετοχής και τουλάχιστον 6 οι τελικές παρουσίες ώστε να διεξαχθεί μία κατηγορία. Αντίθετα, δεν μπορούν να γίνουν οι αντίστοιχες ηλικίες των Νέων γυναικών και των μίνι παγκορασίδων.

Όπως και στο Μέτσοβο πριν από λίγες ημέρες θα υπάρχουν συμμετοχές από πολλά μέρη της χώρας, αφού εκτός από την Καβάλα, θα έχουν αθλητές σωματεία από την Αθήνα, τα Γιάννινα, την Ορεστιάδα, τη Βέροια, την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, τη Φλώρινα, τις Σέρρες, την Ξάνθη, την Πάτρα, τα Χανιά και την Κοζάνη. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 08.30 το Σάββατο (προσεχώς θ’ ανακοινωθεί από την ομοσπονδία όλο το πρόγραμμα), ενώ στις 12 θα γίνει τελετή έναρξης. Η Καβάλα μπορεί να επιχειρεί πρώτη φορά μεγάλο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, αλλά βέβαια έχει οργανώσει αρκετές φορές εκδηλώσεις πινγκ πονγκ και κυρίως στον σχολικό αθλητισμό.

Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι έχουν ανακοινωθεί οι επιτυχόντες από τη σχολή διαιτησίας της Καβάλας, που είχε γίνει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου. Ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός, καθώς πέρασαν και θεωρούνται πια επίσημοι δόκιμοι διαιτητές και οι 10, που παρακολούθησαν τη σχολή! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ονόματα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων. Στην ίδια ενότητα έχουν δημοσιευτεί και τα ονόματα όσων πέτυχαν μετά τη διαδικασία επανεξέτασης σχολών διαιτησίας για Αθήνα και Πάτρα.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ