Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Μέτσοβο παίρνει τη σκυτάλη στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Metsovo Pampaides_aponomi

Metsovo Pampaides_aponomiΣτο πανέμορφο Μέτσοβο δίνεται η συνέχεια στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σεζόν 2015-2016. Ήταν πριν από έναν μήνα όταν έγινε η αρχή στο ανοιχτό πρωτάθλημα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών κι αφού ματαιώθηκε, λόγω των εθνικών εκλογών, η αντίστοιχη διοργάνωση της Κοζάνης, παίρνει τώρα σειρά η υπέροχη ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων. Θα φιλοξενήσει τους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου και με 169 αθλητές κι αθλήτριες να τιμούν την προσπάθειά της είναι καθόλα έτοιμη να διαδώσει και να διαφημίσει την επιτραπέζια αντισφαίριση. Το 4ο στη σειρά όπεν πανελλήνιας εμβέλειας του Μετσόβου οργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο. Πρόκειται ν’ αγωνιστούν 116 αγόρια και 53 κορίτσια από 14 μέρη όλης της Ελλάδας και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις.

Στο τουρνουά θα έχουν αθλητές κι αθλήτριες σωματεία από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, τα Γιάννινα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Καστοριά, τα Χανιά, την Καρδίτσα, την Καβάλα, την Έδεσσα, την Κορινθία και φυσικά την Αθήνα. Οι κατηγορίες των Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, όπως και των μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων δεν συγκέντρωσαν (όπως και στο Πέρα) τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών, όμως η ανταπόκριση από τόσες περιοχές είναι αναμφίβολα πολύ σημαντική σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές. Θα διεξαχθούν οι κλασικές κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 58 παίδες, 30 νέοι, 28 κορασίδες, 28 παμπαίδες, 14 νεάνιδες και 11 παγκορασίδες.

Ανάμεσά τους θα είναι για μία ακόμα φορά αρκετά τοπ ονόματα των διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών. Από τις πρώτες 6άδες των πινάκων αξιολόγησης θα δώσουν το «παρών» οι έφηβοι Γιάννης Σγουρόπουλος, Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Γιώργος Σταματούρος, η νεάνιδα Ελένη Σοφρά, ο παις Αλέξιος Κουλουριώτης, οι κορασίδες Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου, η παγκορασίδα Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου και ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης από τους παμπαίδες. Οι αγώνες αρχίζουν αύριο στις 08:30 το πρωί με τους ομίλους των παίδων και των παμπαίδων. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών έχουν υπολογιστεί για την Κυριακή στις 15:45.

                                       

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ