Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν για τους βετεράνους στα Ταταύλα

Tatavla veteranoi_50-59

Tatavla veteranoi_50-59Τί κι αν ήταν ημέρα κρίσιμων εθνικών εκλογών; Όταν οι βετεράνοι έχουν κέφι και πάθος για πινγκ πονγκ θα βρουν σίγουρα τον χρόνο για την αγαπημένη ενασχόληση. Το 4ο τουρνουά του Α.Ο. Ταταύλα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο συγκέντρωσε την Κυριακή περισσότερα από 100 άτομα και ικανοποίησε γι’ άλλη μια χρονιά όλες τις προσδοκίες. Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το ιστορικό σωματείο πραγματοποίησε το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα βετεράνων και παράλληλα οργάνωσε και αγώνες ανεξαρτήτων με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής.

Tatavla veteranoi_ginaikesΣτην κεντρική αίθουσα «Μιχάλης Παγιώτης» έδωσαν το αγωνιστικό «παρών» 105 αθλητές κι αθλήτριες και σηματοδότησαν το δυναμικό ξεκίνημα των βετεράνων στα ατομικά τουρνουά της φετινής σεζόν. Ξεχωριστή σημασία δε, είχε το γεγονός ότι μετείχαν και φίλοι του αθλήματος από την Καλαμάτα, την Κέρκυρα, το Λουτράκι, την Κόρινθο και το Ξυλόκαστρο. Οι αγώνες άρχισαν στις 09:30 και κράτησαν σχεδόν 10 ώρες. Περιλάμβαναν και αρκετές εκπλήξεις και ίσως να έπαιξε ρόλο και η χρήση της πλαστικής μπάλας, που μπήκε φέτος στη …ζωή των  βετεράνων στην Ελλάδα.   

Το κλείσιμο του προγράμματος ήταν ιδανικό με τον καταπληκτικό τελικό της κατηγορίας βετεράνων 50-59 ετών. Εκεί ο Γιώργος Καρύτσας ξεπέρασε το εμπόδιο του Μίλαν Ιγκνιάτοβιτς με 3-2 και το 5ο σετ να λήγει 11-9! Νωρίτερα ο Σταύρος Ράπτης κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο στην κατηγορία 40-49 επικρατώντας στον τελικό του Γιώργου Πετρόχειλου με 3-1. Στην ενιαία κατηγορία των βετεράνων γυναικών ήρθε 1η η Λίλιαν Λουκά παρά την ήττα στην έναρξη των ομίλων από την Άννα Μέρα.

Οι νικητές και οι νικήτριες ανά κατηγορία:

Βετεράνοι 40-49 ετών:

1. Σταύρος Ράπτης

2. Γιώργος Πετρόχειλος

3. Γιάννης Συμεωνίδης, Κώστας Σταμνίδης

Βετεράνοι 50-59:

1. Γιώργος Καρύτσας

2. Μίλαν Ιγκνιάτοβιτς

3. Κώστας Δημητρακόπουλος, Αλέκος Δέσης

Βετεράνοι γυναίκες:

1. Λίλιαν Λουκά

2. Ρένα Φυλακούρη

3. Ελισάβετ Κούκα, Ειρήνη Κουτσουπίδου

Ανεξάρτητοι 18-39 ετών:

1. Γιώργος Κοκόσης

2. Παναγιώτης Πολυχρονόπουλος

3. Ευθύμης Καλαποθάκης, Παύλος Ρογκότης

Ανεξάρτητοι 40-49:

1. Αλέξανδρος Κρουτζίνσκι

2. Γιώργος Καλογερόπουλος

3. Χρήστος Λεγάντης, Πέτρος Κωνσταντίνου

Ανεξάρτητοι 50-59:

1. Μανώλης Καπίρης

2. Γρηγόρης Μαρδικιάν

3. Γιώργος Βάγιας, Κώστας Λαγκούσης

 

* Στις φωτό (από το σάιτ του Π.Ο.Φ.Επ.Α.) οι απονομές στους νικητές της κατηγορίας βετεράνων 50-59 και της ενιαίας κατηγορίας βετεράνων γυναικών.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ