Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διαδοχικά τα πρώτα ντέρμπι στις 21 και 22 Νοεμβρίου στην Α1 ανδρών

IMG 6331

IMG 6331Στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου η Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης πραγματοποίησε το απόγευμα την κλήρωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2015-2016. Στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών, που αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου τα πρώτα ντέρμπι έρχονται διαδοχικά στις 21 και 22 Νοεμβρίου και τα δίνει ο Ολυμπιακός Σ.Φ Π. αντιμετωπίζοντας πρώτα τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών και μετά τον Α.Ο. Ταταύλα για την 5η και την 6η αγωνιστική αντίστοιχα. Στην Α1 των γυναικών δεν οριστικοποιήθηκε συνολικά το πρόγραμμα, επειδή πρέπει να εξυπηρετηθεί στα πρώτα παιχνίδια της η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, της οποίας η αγωνιστική υποχρέωση στο E.T.T.U.Cup, στις 10 και 11 Οκτωβρίου, συμπίπτει με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., όπως αναμενόταν, δεν συμπεριλήφθηκε στις κληρώσεις σε Α1 ανδρών και Β’ εθνική γυναικών, αφού δήλωσε εκπρόθεσμα συμμετοχή. Και στις δύο περιπτώσεις υποβιβάζεται αυτόματα σε Α2 και Α’ Αττικής αντίστοιχα και δυστυχώς υπήρξαν αρκετοί ακόμα σύλλογοι, που βρέθηκαν στην ίδια θέση.

Στην Α1 ανδρών παρουσιάζονται ως διεκδικητές του τίτλου ο πρωταθλητής Ελλάδας Α.Σ. Πέρα, που απέκτησε τους αδερφούς Κωνσταντινόπουλους, ο πρωταθλητής του 2014 Ολυμπιακός, που θα συνεργαστεί ξανά με τον Πορτογάλο Μέντες και ο Α.Ο. Ταταύλα, ο οποίος ενισχύθηκε με τον Γιάννη Βλοτινό.

Οι πρώτες μεγάλες αναμετρήσεις θα έρθουν στο δεύτερο αγωνιστικό διήμερο. Στις 21 Νοεμβρίου θα παίξουν Πέρα-Ολυμπιακός για την 5ηαγωνιστική και την επόμενη ημέρα Ολυμπιακός-Ταταύλα για την 6ηαγωνιστική. Το ντέρμπι Πέρα-Ταταύλα θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου για την 8ηαγωνιστική. Στις αντίστοιχες αγωνιστικές του 2ουγύρου θ’ αναμετρηθούν Ολυμπιακός-Πέρα στις 20 Φεβρουαρίου, Ταταύλα- Ολυμπιακός στις 21 Φεβρουαρίου και Ταταύλα-Πέρα στις 26 Μαρτίου, μία ημέρα πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος. Οι ομάδες στη φετινή διοργάνωση θα είναι 9. Η Τεχνική Επιτροπή έκανε τη διαδικασία χωρίς τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή εκπρόθεσμα και δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Αρκετές ακόμα ομάδες, όπως ο Αθηναϊκός, ο Α.Φ.Ο. Άνω Νεάπολης, η Ανθούπολη στους άνδρες, η Μακάμπη και το Πέρα Θεσσαλονίκης στις γυναίκες δεν δήλωσαν συμμετοχή και αναγκαστικά έμειναν κι αυτές εκτός κληρώσεων.

Τα προγράμματα των αγωνιστικών στα διασυλλογικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών θ’ αναρτηθούν στο σάιτ της ομοσπονδίας (httf.gr) εντός των ημερών.

 

* Στη φωτό Κώστας Παπαγεωργίου (αριστερά) και Γιάννης Βλοτινός. Θα τεθούν αντίπαλοι και φέτος στα διασυλλογικά με τον δεύτερο να φορά αυτή τη χρονιά τη φανέλα του Α.Ο. Ταταύλα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ