Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απεβίωσε ο πρόεδρος των Βετεράνων Δράμας Στέφανος Κάργας

Kargas Drama

Kargas DramaΤα σωματεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δράμας έχασαν ένα από τα βασικά τους στηρίγματα και το άθλημα γενικότερα έναν στενό φίλο του από πολύ ζωντανό κομμάτι της περιφέρειας. Ο Στέφανος Κάργας, πρόεδρος του σωματείου «Φ.Ε.Α. Βετεράνοι Δράμας», έφυγε ξαφνικά χτες από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Ήταν επικεφαλής της διοίκησης του σωματείου από την ίδρυσή του, το 2008. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με διάφορα αθλήματα, όπως ο στίβος και η επιτραπέζια αντισφαίριση. Βοήθησε από την αρχή την προσπάθεια ανάπτυξης του πινγκ πονγκ στην πόλη και ήταν πάντα διακριτικά και αθόρυβα κοντά στο άθλημα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6μ.μ. από το 1ο νεκροταφείο Δράμας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Τα σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δράμας εξέδωσαν ανακοίνωση για τον θάνατο του Στεφάνου Κάργα και αναφέρουν: «Σήμερα 3/9/2015, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Στέφανος Κάργας, αγαπητός φίλος, συνεργάτης και πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Φ.Ε.Α. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Δράμας». Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους για τον αδόκητο θάνατό του.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Δράμας».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ