Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανέδειξε και η ιστοσελίδα της Ε.Τ.Τ.U. το προπονητικό καμπ στη Βέροια

20150828 215333

20150828 215333Απήχηση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε το προπονητικό καμπ, που πραγματοποίησαν οι εθνικές μας ομάδες στη Βέροια από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου. Η πολυπληθής παρουσία των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών (πλην του Καλλίνικου Κρεάνγκα), όπως φυσικά και η έλευση των διεθνών Ντανιέλ Κοσίμπα και Μπένεντεκ Όλαχ από την Ουγγαρία και τη Φινλανδία αντίστοιχα, έκανε ενδιαφέρουσα αυτή τη συγκέντρωση προετοιμασίας και για την E.T.T.U.. Πήρε το σχετικό ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το συμπεριέλαβε σήμερα στα πρώτα θέματα της ιστοσελίδας της με τίτλο «δυνατό προπονητικό καμπ στη Βέροια για τις ελληνικές εθνικές ομάδες». Μάλιστα το δημοσίευσε ολόκληρο με αναφορές και στον δήμο Βέροιας και στα τοπικά σωματεία, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της αθλητικής εκδήλωσης. Επιπλέον, φιλοξένησε δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βατσακλή και των ξένων πρωταθλητών Κοσίμπα και Όλαχ, ενώ δημοσίευσε μεγάλη φωτογραφία ολόκληρης της αποστολής στο κλειστό γυμναστήριο «Φιλίππειο».  

Πέρα από το ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της δευτεραθλήτριας Ευρώπης του 2013, το εκτενές ρεπορτάζ της E.T.T.U. τιμά ασφαλώς και την προσπάθεια της πόλης της Ημαθίας, η οποία προσκάλεσε τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και φρόντισε να μείνουν οι πάντες ικανοποιημένοι. Ολόκληρο το κείμενο γα το καμπ βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.ettu.org/en/n/news/2015/august/good-training-camp-for-greek-national-teams-in-veria-/.

ΑΥΡΙΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Στην αίθουσα ΣΤ’ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (είσοδος αθλητών) διεξάγεται αύριο στις 11:00 η τακτική γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Τα θέματα της Γ.Σ. είναι η έγκριση προϋπολογισμού για το 2016, οι προτάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τροποποιήσεις κανονισμών και η διαγραφή σωματείων, που δεν τηρούν διάφορες προϋποθέσεις.

Οι τροποποιήσεις κανονισμών αφορούν σε εγγραφές-μετεγγραφές, στα ανοιχτά αναπτυξιακά πρωταθλήματα, στις εσωτερικές διοργανώσεις και στον πειθαρχικό κανονισμό. Εξάλλου, με διαγραφή κινδυνεύουν δεκάδες σωματεία διότι η ομοσπονδία διαπίστωσε ότι συντρέχουν τέτοιοι λόγοι με βάση τα προαπαιτούμενα για την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για τα θέματα της διαγραφής σωματείων από τα μητρώα της ομοσπονδίας και της τροποποίησης κανονισμών.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ