Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έναρξη της αγωνιστικής περιόδου αύριο για τις προεθνικές ομάδες

P4242923

P4242923Σηκώνουν τα μανίκια και πιάνουν δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις  προεθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας γίνεται στις 5 αύριο το απόγευμα η πρώτη προπόνηση και θα τη συνοδεύουν η εξαιρετική διάθεση για κοπιαστική και ποιοτική δουλειά, όπως και η θετική σκέψη για επιτυχημένη σεζόν. Πρόκειται άλλωστε, για μία γεμάτη και πολύ απαιτητική χρονιά, η οποία στο φινάλε της έχει τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε αθλητή, το Ολυμπιακό τουρνουά στο Ρίο. Στις φετινές προσκλήσεις της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. περιλαμβάνονται έντεκα αθλητές και έξι αθλήτριες. Θα είναι στην έναρξη της θερινής προετοιμασίας στο φαληρικό στάδιο και οκτώ ημέρες μετά θα δοθεί η συνέχεια στη Βέροια και το προπονητικό καμπ, που θα πραγματοποιηθεί εκεί από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου.

Στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας των προπονήσεων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής θ’ ανακοινώσει ποιοι θα πάνε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, καθώς αριθμητικά δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετάσχουν όλοι στην αποστολή. Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 17 Αυγούστου θα πάρουν μέρος στο καμπ και δύο διεθνείς ξένοι αθλητές, ο Ούγγρος Ντανιέλ Κοσίμπα και ο Φινλανδός Μπέντεντεκ Όλαχ.

Για τη συγκρότηση των προεθνικών ομάδων 2015-2016 έχουν προσκληθεί οι αθλητές:

1. Καλλίνικος Κρεάνγκα

2. Παναγιώτης Γκιώνης

3. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

4. Κωνσταντίνος Λαγογιάννης (Α.Σ. Πέρα)

5. Λευτέρης Μάκρας (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

6. Αναστάσιος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

7. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Α.Σ. Πέρα)

8. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Α.Σ. Πέρα)

9. Ιωάννης Παπαδάκης (Α.Ο. Πεύκης)

10. Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Α.Σ. Πρόοδος)

11. Ιωάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

…και οι αθλήτριες

1. Αγγελική Παπαδάκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2. Μαρία Χριστοφοράκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

3. Φιλαρέτη Εξάρχου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

4. Γεωργία Ζαβιτσάνου (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

5. Αικατερίνη Τόλιου (Α.Ο. ΔΑΟ Ταύρου)

6. Κωνσταντίνα Παρίδη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά).

Η φετινή σεζόν περιλαμβάνει πολύ μεγάλο αριθμό διοργανώσεων για τους διεθνείς. Χρονικά έρχεται πρώτο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού και ατομικού, που θα γίνει στο Εκατερίνμπουργκ της Ρωσίας (28 Σεπτεμβρίου-4 Οκτωβρίου). Τελευταίοι, τον Αύγουστο του 2016, οι Ολυμπιακοί Αγώνες κι ενδιάμεσα υπάρχουν αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού στη Μαλαισία, το Προολυμπιακό τουρνουά της γηραιάς ηπείρου και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Χάλμσταντ, όπου έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του ο Παναγιώτης Γκιώνης.

                                              

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ