Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλα έτοιμα για το προπονητικό καμπ του Α.Σ. Άλφα

Alfa sillogos_camp_2

Alfa sillogos_camp_2Το πρώτο χρονικά, από τα εγκεκριμένα προπονητικά καμπ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αυτό το καλοκαίρι, πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα. Το διοργανώνει στην αίθουσά του, στον Πειραιά, ο Αθλητικός Σύλλογος Άλφα (στο 1ο ειδικό σχολείο, στη διεύθυνση Λεβαδείας και Μαυρογένους κοντά στο ύψος Θηβών 88), θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 10 Ιουλίου και μέχρι χτες βράδυ η ενημέρωση από τα σωματείο ανέφερε ότι έχουν μείνει κενές ελάχιστες θέσεις. Το κόστος συµµετοχής είναι 100 ευρώ κατ’ άτομο και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6977407408.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας αφορά σε αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων, καθώς θα δημιουργηθούν γκρουπ δυναµικότητας. Είναι η δεύτερη σεζόν, που ο πολύ δραστήριος σύλλογος οργανώνει καλοκαιρινό προπονητικό καμπ και η πρώτη ήταν πέρσι στην πρώτη του μόλις χρονιά στον χώρο. Καταφέρνει μάλιστα, να εξασφαλίζει την παρουσία πολύ ποιοτικών παικτών, που βοηθούν στην αγωνιστική εξέλιξη τους υπολοίπους συμμετέχοντες, ενώ υπεύθυνος για την προπόνηση στο επερχόμενο καμπ θα είναι ο Λευτέρης Μάκρας διπλωµατούχος προπονητής Γ΄ κατηγορίας. Την Κυριακή 5 και την Κυριακή 12 Ιουλίου θα γίνουν και δύο ανοιχτά τουρνουά, τα οποία δηλαδή δεν θ’ αφορούν μόνο σε όσους παίρνουν μέρος στο καμπ, αλλά κάθε αθλητή/τια, που θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική του/της κατάσταση μέσα από τέτοια παιχνίδια.  

Σε προπονήσεις και αγώνες θα χρησιµοποιηθούν τα νέα πλαστικά µπαλάκια, κάτι πολύ ουσιαστικό, καθώς από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα …μπουν κι αυτά στη ζωή όλων των Ελλήνων αθλητών! Επίσης, για όσους το επιθυµούν θα υπάρχει ειδικό πρόγραµµα φυσικής κατάστασης. Με εξαίρεση τρεις ημέρες το πρόγραμμα έχει διπλές προπονήσεις (αναλυτικά μπορείτε να το δείτε στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων), αλλά οι πρωινές προπονήσεις δεν είναι υποχρεωτικές.

 

* Φωτογραφία από το περσινό καλοκαιρινό καμπ του Άλφα 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ