Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στη γαλλική Ρομάν ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος

Konstantinogiorgos

KonstantinogiorgosΗ κοπιαστική προσπάθεια για περαιτέρω αγωνιστική βελτίωση θα περάσει και την επόμενη σεζόν από τη Γαλλία για τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο. Ο 22χρονος αριστερόχειρας επιθετικός, που φέτος αναδείχτηκε δευτεραθλητής Ελλάδας στο απλό ανδρών, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη γαλλική Ρομάν (ASPTT Romans), η οποία αγωνίζεται στην 4η εθνική κατηγορία της χώρας (National 2). Παίζοντας στην επίσης γαλλική Μπαγιάρ Αρζεντάν ο Κωνσταντινόπουλος δοκίμασε πρώτη φορά την εμπειρία του εξωτερικού την αγωνιστική περίοδο που μόλις τελείωσε. Άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην 3η και την 4η κατηγορία (αγωνιζόμενος και με τη Μπαγιάρ 1 και με τη Μπαγιάρ 2 δηλαδή) και φέτος δέχτηκε την πρόταση της Ρομάν, που ενισχύει το ρόστερ της με στόχο την άνοδο στη National 1. 

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της 4ης κατηγορίας γίνεται από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο και οι ομάδες χωρίζονται σε γκρουπ. Η Ρομάν θα επιδιώξει πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις ώστε να συνεχίσει από τον Δεκέμβριο στη δεύτερη φάση σε γκρουπ για διεκδίκηση της ανόδου. Αυτή τη σεζόν βρέθηκε σε τέτοιο γκρουπ, όμως τερμάτισε στη 2η θέση και δεν μπόρεσε να πάρει την πρωτιά, που θα της επέτρεπε να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Τα Σαββατοκύριακα των αγώνων θα είναι συνολικά 14. Ο διεθνής αθλητής, που προέρχεται από τον Α.Ο. Πεύκης και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με υποσχετική στον Ίφιτο Πατρών, είχε εξαιρετικό προσωπικό απολογισμό στη Γαλλία με τη Μπαγιάρ Αρζεντάν. Στα ατομικά παιχνίδια του είχε και στα δύο πρωταθλήματα μαζί 13 νίκες και 2 ήττες. Με την ευκαιρία σημειώνεται ότι αύριο αρχίζει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και διαρκεί έως το τέλος του μήνα. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φίλους του αθλήματος εστιάζεται στο αν θα έρθουν αξιόλογοι ξένοι αθλητές και ποιες θα είναι οι μετακινήσεις των δυνατών ονομάτων από τη χώρα μας.    

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Στην 7η χρονιά διεξαγωγής του το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αστυνομικών στο πινγκ πονγκ είχε για πρώτη φορά ελληνική συμμετοχή! Φέτος η διοργάνωση έγινε στη Βάρνα της Βουλγαρίας από τις 27 έως τις 31 Μαΐου και αποτέλεσε όμορφη εμπειρία για τους τέσσερις συμμετέχοντες από τη χώρα μας: Τους Πατρινούς Αριστοτέλη Ζαφειρόπουλο, Βαρδή Αθανασόπουλο και τους Αθηναίους Γιώργο Κυριακόπουλο και Δημήτρη Μπιστόλα. Ο πρώτος ήταν φέτος αθλητής του Α.Ο. Παγώνα Πατρών. Ο Αθανασόπουλος παίζει στην Α.Ε.Κ. Πατρών, ο Κυριακόπουλος στον Γ.Α.Σ. Αετός, ενώ ο Μπιστόλας είναι πρώην αθλητής του Α.Ο. Πεύκης. Δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποια νίκη, αλλά είχαν την ευκαιρία για πολλά παιχνίδια σε απλό, διπλό και ομαδικό, ενώ είχαν να το λένε για το υψηλό επίπεδο των αγώνων αφού «είδαμε ν’ αγωνίζονται και παλιοί πρωταθλητές, οι οποίοι μπήκαν άνευ εξετάσεων στην αστυνομία». Στο ομαδικό και στο απλό έγιναν πρώτα γκρουπ των 4ων, ενώ στο διπλό εφαρμόστηκε από την αρχή το νοκ άουτ σύστημα. Συνοδός στην αποστολή ήταν ο διεθνής διαιτητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ηλίας Ζαχαρόπουλος.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ