Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με κέφι και χαμόγελο …έδρασαν σε νέο περιβάλλον οι άνθρωποι του Τύπου στο 5ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

MME 2015_Ginaikes_aponomi

MME 2015_Ginaikes_aponomiΤο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο κι έγινε το νέο …πεδίο δράσης για δεκάδες ανθρώπους των μέσων Vizantino 2015_Drasi_MMEενημέρωσης. Ο τόπος χαλάρωσης και προσωρινής απόδρασης από τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας με αφορμή το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα media 2015! Ύστερα από τέσσερα χρόνια διεξαγωγής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το 5ο τουρνουά, που διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Τ., φιλοξενήθηκε στο σύγχρονο γυμναστήριο των Κωνσταντινουπολιτών στον Άλιμο και άφησε ξανά θετικές εντυπώσεις. Σαράντα τρεις άνδρες και 5 γυναίκες (από τις 72 δηλώσεις συμμετοχής) πέρασαν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας με το δημοφιλές σπορ, διασκέδασαν μέσα από αρκετά παιχνίδια και απόλαυσαν τις όμορφες εγκαταστάσεις, που αποτελούν κοινή έδρα του Α.Ο. Ταταύλα και του Α.Σ. Πέρα Αθηνών, δύο σωματείων με τεράστια παράδοση στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Αρνητικό που οι συμμετοχές ήταν λιγότερες από κάθε άλλη φορά, θετικό που μέσα σε αυτές ήταν αρκετοί …πρωτοεμφανιζόμενοι στο event και χάρηκαν την επαφή τους με τη μικρή ρακέτα.

P6064324Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, μοντέρ, τεχνικοί και πολλοί ακόμα φίλοι του αθλήματος, που συνεργάζονται με τα media, δοκίμασαν τις Koulouris-Fountoulis 2015ικανότητές τους στα αγωνιστικά τραπέζια και ήρθαν πιο κοντά στο ολυμπιακό σπορ. Ορισμένοι είχαν μαζί και τις οικογένειές τους και ήταν πολύ όμορφο που μπήκαν και παιδάκια στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν με τους γονείς ή με τους αθλούμενους. Τοποθετήθηκαν 16 τραπέζια και σχηματίστηκαν τρεις κατηγορίες (ανεξαρτήτων ανδρών και γυναικών και η ειδική για τους νυν και πρώην αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης). Η αγωνιστική δράση άρχισε στις 10.00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 16.00. Έστω και δύσκολα, υλοποιήθηκε και φέτος ο πρωταρχικός σκοπός των διοργανωτών, που από την έναρξη του ετήσιου τουρνουά είναι να ευχαριστηθούν όλοι οι αθλούμενοι τη συμμετοχή τους και να δώσουν όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Επιπλέον, έγινε για δεύτερη χρονιά και ταμπλό της «παρηγοριάς» για όσους αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων και απονεμήθηκαν τέσσερα χάλκινα μετάλλια.

MME 2015_andres_aponomiΗ ομοσπονδία κλήρωσε δώρα από υλικό των εθνικών ομάδων (σορτς, μπλουζάκια, θήκες ρακέτας), ενώ από τα ίδια προϊόντα πρόσφερε σε αθλητές και αθλήτριες, που έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή στο τουρνουά. Επίσης, το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο χάρισε στους συμμετέχοντες βιβλίο φωτογραφίας του Κωνσταντινουπολίτη φωτογράφου Κωστή Αντωνιάδη, το οποίο έχει παρουσιάσει στο φιλότεχνο κοινό το διοικητικό συμβούλιο του «Εκπολιτιστικού, Μορφωτικού και Φιλαθλητικού Συλλόγου Ταταυλιανών και Πειραιωτών».

Γι’ άλλη μια χρονιά υπεύθυνη της γραμματείας ήταν η διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στέλλα Νικολουδάκη. Είχε την πολύτιμη αρωγή της διαιτήτριας Αλίκης Στακιά, όπως και του μέλους της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστα Σταμνίδη, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Α.Ο. Ταταύλα. Επίσης, προσφέρθηκε και βοήθησε στη διαιτησία η αθλήτρια Εύη Παρίδη. Γενικά σε αυτό το κομμάτι τα παιχνίδια καλύφθηκαν, όπως πάντα, από τους αθλούμενους, που πρόθυμα έκαναν διαιτησίες ο ένας στον άλλον.

MME 2015_Aplos_anexarΟι διοργανωτές ευχαριστούν ακόμα, για τη στήριξη στην προσπάθεια, τα σωματεία Ταταύλα και Πέρα και ιδιαίτερα τη διοίκηση του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου και τον γενικό γραμματέα της Σταύρο Μιτακίδη. Ο τελευταίος βοήθησε στην προετοιμασία και την οργάνωση του τουρνουά και το Σάββατο ήταν κοντά σε διοργανωτές και συμμετέχοντες για οτιδήποτε χρειαστούν. Σε δηλώσεις του στα κανάλια NOVAsports τόνισε ότι οι άνθρωποι του Β.Α.Κ. δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν καθόλου να παραχωρήσουν το γυμναστήριο για μια καθιερωμένη αθλητική εκδήλωση ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τους εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε ότι ευχαρίστως θα το ξανακάνουν όποτε τους ζητηθεί από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Σημειωτέον ότι το Βυζαντινό εξασφάλισε και μικροφωνική εγκατάσταση. Στους αγώνες βρέθηκε και ο πρόεδρος του Α.Ο. Ταταύλα Μίμης Αράπογλου, που έκανε και την απονομή στην κατηγορία των γυναικών.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η γραμματεία χρησιμοποίησε πρώτη φορά στους συγκεκριμένους αγώνες φορητό υπολογιστή και εκτυπωτή και προσπάθησε να πετύχει έτσι την ευκολότερη ροή στο πρόγραμμα.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ:

1. Λουκάς Γιαλούρης (Αντιπροσωπείες χάρτου εφημερίδων-περιοδικών)

2. Γρηγόρης Βλασσάς (Συνεργασίες ως φωτορεπόρτερ)

3. Λάμπρος Μπαλάφας (ΟΤΕ TV)

-. Παναγιώτης Παπαντωνίου (Inform Π. Λύκος Α.Ε.)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

1. Εύα Αλιανάκη (Υπεύθυνη αγγλικού τεύχους σε Εκδοτικό Οίκο)

2. Δήμητρα Κυριακίδου (Sport-fm.gr)

3. Κατερίνα Ραυτοπούλου (Όμιλος FORTHNET)

-. Ελένη Ερμείδου (Εφημερίδα Sofokleous)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ:

1. Πέτρος Γαβριήλ (Συνεργασίες με ραδιόφωνα)

2. Πέτρος Γιαννακούρης (Φωτορεπόρτερ Associated Press)

3. Νίκος Λάκατας (Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

-. Γιάννης Φάκαρος (Κανάλια NOVAsports)

MME 2015_ParigoriasΟι τέσσερις πρώτοι στους αγώνες παρηγοριάς των ανεξαρτήτων:

1. Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος (Motornews)

2. Γιώργος Ρουσσόπουλος (Ελεύθερος επαγγελματίας)

3. Φερίτ Ντάτσι (ABC)

-. Γιώργος Πετρίδης (Stasinews.gr)

 

Φωτογραφικό υλικό από το 5ο ατομικό τουρνουά εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης. Το πρόσφεραν αθλούμενοι και το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τους ευχαριστεί 

Φωτό 1: Η απονομή στις νικήτριες της κατηγορίας γυναικών από τον πρόεδρο του Α.Ο. Ταταύλα Μίμη Αράπογλου

Φωτό 2: Γενικό πλάνο από το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στη διάρκεια των αγώνων

Φωτό 3 και Φωτό 4: Οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης ποζάρουν με χαμόγελο σε αναμνηστικές φωτό 

Φωτό 5: Η απονομή στην κατηγορία των αθλητών (λείπει ο Νίκος Λάκατας) από το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστα Σταμνίδη 

Φωτό 6: Οι νικητές της κατηγορίας ανεξαρτήτων έχουν πάρει τα έπαθλα από τον γενικό γραμματέα του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου Σταύρο Μιτακίδη και βγάζουν φωτό με διοργανωτές του τουρνουά.

Φωτό 7: Ξεχωριστό κίνητρο έδωσαν και φέτος οι αγώνες “παρηγοριάς” γι’ αυτό και τα χαμόγελα από τους κατόχους των μεταλλίων

                                                

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ