Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παραιτήθηκε ο Τάκης Λαγογιάννης, αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Lagogiannis

LagogiannisΣε αναδιάρθρωση της σύνθεσής του προχώρησε απόψε, σε έκτακτη συνεδρίασή του, το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο Τάκης Λαγογιάννης ύστερα από πολύχρονη προσφορά στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η διοίκηση συνεδρίασε και αποδέχτηκε με λύπη, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, την παραίτηση του ταμία, η οποία υποβλήθηκε για τελείως προσωπικούς λόγους και δεν έχει να κάνει ούτε με την άσκηση των καθηκόντων του, ούτε με τα οικονομικά της ομοσπονδίας. Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώθηκε από τον Πατρινό Νίκο Φιλιππακόπουλο, ενώ αποφασίστηκαν ομόφωνα κι άλλες σημαντικές αλλαγές για τις ανάγκες λειτουργίας του.

«Σήμερα στερήθηκα τη συνεργασία και την παρέα όχι μόνο ενός καλού συνεργάτη, αλλά ενός αδερφικού μου φίλου, του Τάκη του Λαγογιάννη. Αποφάσισε για τελείως προσωπικούς λόγους ν’ αποχωρήσει και θέλω να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχαμε άψογη  συνεργασία, χωρίς σκιές, χωρίς προβλήματα και χωρίς ποτέ ν’ ανταλλάξουμε κακή κουβέντα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης και πρόσθεσε: «Όταν χάνεις τέτοιους συνεργάτες δεν μπορείς παρά να είσαι στεναχωρημένος κι εγώ σήμερα νιώθω έτσι. Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά και για τη μεγάλη προσφορά του στη διοίκηση και αυτό είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλα αυτά, που πρόσφερε τόσα χρόνια».

Η νέα σύνθεση του 11μελούς Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μανώλης Κολυμπάδης

Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Μάκρας

Β΄αντιπρόεδρος: Κική Ερηνάκη

Γενικός γραμματέας: Χρήστος Τριγωνάς

Ταμίας: Κατερίνα Σπανού  

Ειδική γραμματέας Αναστασία Κοκκίνου

Μέλη: Παναγιώτης Κιούφης, Παναγιώτης Τζόβολος, Γιώργος Παπαγεωργίου, Χριστάκης Κανάρης, Νίκος Φιλιππακόπουλος

ErinakiΟι εσωτερικές αλλαγές αφορούν στους Χρήστο Τριγωνά (που ήταν α΄αντιπρόεδρος), Κώστας Μάκρας (ήταν β΄αντιπρόεδρος), Κατερίνα Σπανού (ήταν γενική γραμματέας) και Κική Ερηνάκη (ήταν μέλος).

* Στο προπονητικό καμπ των εθνικών μας ομάδων στη Βέροια τον Αύγουστο έχει αποφασιστεί να μετάσχουν 10 άνδρες, 4 γυναίκες, αλλά και 2 αθλητές εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό. Η ομοσπονδία είναι κοντά στο να εξασφαλίσει την έλευση δύο Σουηδών διεθνών υψηλού επιπέδου και με δεδομένη την ποιότητα και την παράδοση της σκανδιναβικής χώρας στο άθλημα θα είναι πολύ σημαντικό αν ευοδωθούν οι επαφές. Η ομοσπονδία θα στείλει εν καιρώ ονομαστικές προσκλήσεις στους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν επιλεγεί για τη συγκέντρωση προετοιμασίας και τότε θ’ ανακοινώσει επισήμως και τα ονόματα.

 

* Σε φωτογραφίες του Παντελή Θεοδωράκη από παλαιότερη εκδήλωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο Τάκης Λαγογιάννης και η Κική Ερηνάκη  

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ