Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

Bekiaris-Fits

Bekiaris-FitsΜε γοργό ρυθμό συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις συμμετοχής στο 5ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για Vizantino Athitiko_Kentro_Xartis_1τους εργαζόμενους στα Μέσα Ενημέρωσης, που διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Τ.. Το τουρνουά γίνεται αυτό το Σάββατο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στον Άλιμο και καθώς πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής του όλο και περισσότεροι φίλοι του αθλήματος από τον χώρο των media δείχνουν το ενδιαφέρον τους ν’ αγωνιστούν και να ψυχαγωγηθούν με τη μικρή ρακέτα. Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής πλησιάζουν τις 60. Ο αριθμός θ’ αυξηθεί κι άλλο, όμως επειδή πολλοί μπορεί να ξεχαστούν μέσα στο άγχος και το τρέξιμο της δουλειάς η ομοσπονδία δίνει παράταση στη σχετική προθεσμία, που κανονικά λήγει αύριο 4 Ιουνίου. Θα δέχεται δηλώσεις και την Παρασκευή (πάντα στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. info@httf.grκαι fax 210-5223455 ή του Π.Σ.Α.Τ. psat@otenet.gr και fax 210-3635777), ενώ βέβαια ξεκαθαρίζει, όπως κάθε χρόνο, ότι ακόμα και το Σάββατο, πριν από την έναρξη των αγώνων, να έρθει κάποιος που αμέλησε να δηλωθεί, δεν θα του απαγορεύσει τη συμμετοχή.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι το τουρνουά ορίζεται κάθε χρόνο Σαββατοκύριακο, αλλά ολοκληρώνεται στη μία ημέρα εφόσον το επιτρέπουν ο αριθμός των συμμετοχών και οι τυχόν επαγγελματικές υποχρεώσεις αθλητών, που προχωράνε στις επόμενες φάσεις. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 16 τραπέζια στην άνετη κεντρική σάλα του όμορφου γυμναστηρίου, το οποίο δημιούργησαν Κωνσταντινουπολίτες και αποτελεί την κοινή έδρα των ιστορικών σωματείων Α.Ο. Ταταύλα και Α.Σ. Πέρα Αθηνών.    

Στους αγώνες παίρνουν μέρος όλοι όσοι εμπλέκονται με τα Μ.Μ.Ε. καθ’  οιονδήποτε τρόπο (δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, τεχνικοί, διοικητικοί, συνεργάτες, υπάλληλοι πρακτορείων Τύπου κ.α.) και είναι πολύ ευχάριστο για τους διοργανωτές, που βλέπουν και νέες παρουσίες κάθε χρονιά. Αυτό ίσως σημαίνει ότι οι φίλοι του πινγκ πονγκ από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης έχουν αυξηθεί μέσα και από την καθιέρωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος!

Το πρόγραμμα το ανοίγουν οι νυν και πρώην αθλητές. Στις 09.30 γίνεται η κλήρωση και στις 10.00 αρχίζει η δράση. Η κλήρωση των γκρουπ για τις κατηγορίες ανεξαρτήτων ανδρών και γυναικών θα γίνει στις 10.15 και αμέσως μετά θ’ αρχίσουν τα παιχνίδια (περίπου στις 11.00). Οι διοργανωτές αποφάσισαν πολύ μικρή μετάθεση της αρχικά προγραμματισμένης ώρας κληρώσεων προκειμένου να βοηθήσουν ορισμένους δηλωθέντες, που έχουν νωρίτερα αγώνες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Τύπου στο ποδόσφαιρο. Υπογραμμίζουν ξανά όμως, ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι παρόντες την ώρα των κληρώσεων (θα μπορούν να κάνουν και προθέρμανση σε εκείνο το χρονικό διάστημα) και στην περίπτωση, που δεν προλαβαίνουν να ενημερώσουν τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο (6974-016302) προκειμένου να συμπεριληφθούν κανονικά στους ομίλους.

Στο επόμενο δελτίο Τύπου, αυτό της Παρασκευής, θα δοθούν όλες οι τελευταίες πληροφορίες και κατευθύνσεις. Στο μεταξύ, δημοσιεύεται χάρτης για να δουν οι ενδιαφερόμενοι πού βρίσκεται και πώς προσεγγίζεται το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Παρακάτω οι διοργανωτές σημειώνουν λίγα πράγματα για την πρόσβαση στο γυμναστήριο του Αλίμου, στην οδό Μεγάλης του Γένους Σχολή.

Από την παραλιακή: Ανεβαίνουμε την Καλαμακίου και στην πρώτη γωνία του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Αγίου Δημητρίου συναντάμε κάθετη τη Θεομήτορος. Πάμε δεξιά και όλο ευθεία. Τέρμα στη Θεομήτορος έχει μεγάλη διασταύρωση. Στα φανάρια περνάμε ευθεία απέναντι και στο αδιέξοδο είναι το Βυζαντινό.

Από τη Βουλιαγμένης: Πάμε να βρούμε τη Λεωφόρο Αλίμου και στρίβουμε δεξιά ή αριστερά εκεί, ανάλογα από που ερχόμαστε. Κατεβαίνουμε και στο 4ο φανάρι συναντάμε τη Λεωφόρο Κυθηρίων. Στρίβουμε δεξιά, πάμε όπως πάει ο δρόμος και φτάνουμε στα φανάρια της Λεωφόρου Ιωνίας. Επί τόπου δεξιά και είμαστε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή, όπου βρίσκεται το γυμναστήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι για οποιαδήποτε απορία ή ακόμα και για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται τηλεφωνικά στον Γιάννη Φάκαρο ή στο e-mail fakaros@hotmail.com

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ