Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πετυχημένο το τουρνουά του Άλφα για την ενίσχυση του Make A Wish

Make A_Wish_andres

Make A_Wish_andresΗ επιτραπέζια αντισφαίριση προβάλλει συχνά και το κοινωνικό της πρόσωπο και τα σωματεία-μέλη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από την πλευρά τουςMake A_Wish_women αναλαμβάνουν με χαρά και αυτόν τον ρόλο. Ο Αθλητικός Σύλλογος Άλφα, που εδρεύει στον Πειραιά, έχει πάρει ήδη αρκετές φορές, στη μικρή ιστορία του, πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μια ακόμα έλαβε χώρα την Κυριακή με τη διοργάνωση (εγκεκριμένου από την ομοσπονδία) τουρνουά εν ενεργεία αθλητών για την ενίσχυση του διεθνούς οργανισμού Make A Wish (Κάνε Μία Ευχή). Ο σκοπός της εκδήλωσης υλοποιήθηκε σε ουσιαστικό βαθμό, καθώς πήραν μέρος περίπου 35 αθλητές κι αθλήτριες και αντί για παράβολο συμμετοχής έγιναν αρωγοί στο σπουδαίο κοινωνικό έργο του Οργανισμού μέσα από το κουτί συλλογής χρημάτων. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Make A Wish Ελλάδας στο όπεν, ο Γιάννης Ροδιτάκης, έβαλε στο ειδικά διαμορφωμένο τραπεζάκι και είδη του οργανισμού για τους ενδιαφερόμενους. Πρόσφερε πολύχρωμα βραχιολάκια, υφασμάτινες τσαντούλες και καπελάκια.

Make A_Wish_sillogi_xrimatonΤην προσπάθεια τόνωσαν με την παρουσία τους και δύο διοικητικά στελέχη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Στους αγώνες, που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ειδικού σχολείου Πειραιά, παρέστησαν σε διαφορετικές ώρες ο β΄αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Μάκρας και το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτης Τζόβολος. Στη γραμματεία επίσης, ήταν για την οργάνωση του προγράμματος ο διαιτητής Σταμάτης Μπάκας και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του συλλόγου όλα κύλησαν άψογα. Σημαντικό επίσης, ότι έδειξαν τη στήριξή τους στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του event και πολύ μεγάλα του αθλήματος: Ο σημερινός δευτεραθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ο 3ος στο ίδιο αγώνισμα φέτος Κώστας Λαγογιάννης, η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών Αγγελίνα Παπαδάκη, που αγωνίζεται στην Ιταλία, η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας με το Πέρα Αθηνών Όλγα Γεωργοπούλου και το μέλος της προεθνικής γυναικών Κωνσταντίνα Παρίδη.

Τα αποτελέσματα μπαίνουν φυσικά σε δεύτερη μοίρα, όμως ήταν πολύ όμορφο, που αυτοί οι αγώνες για καλό σκοπό, είχαν θέαμα και πολύ καλό επίπεδο, χάρη κυρίως στην παρουσία διεθνών αθλητών. Στην κατηγορία των ανδρών πρώτευσε ο Λαγογιάννης, που κατέβαλλε με 3-2 σετ στον τελικό τον Κωνσταντινόπουλο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αναστάσιος Σενσεβέν και ο Ηλίας Μιχαηλίδης. Έγινε και παιχνίδι για τις θέσεις 3-4, στο οποίο επικράτησε ο Σενσεβέν.

Στην κατηγορία των γυναικών αναδείχτηκε νικήτρια η Κωνσταντίνα Παρίδη. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού ξεπέρασε στον τελικό τη Γεωργοπούλου με 3-2 σετ. Την 3η θέση πήρε η Εύη Παρίδη διότι η Παπαδάκη, που είχε χάσει στον ημιτελικό από την Κωνσταντίνα, έπαιξε εκτός συναγωνισμού.

 

* Τρεις φωτογραφίες από το φιλανθρωπικό τουρνουά του Άλφα. 

Φωτό 1: Οι νικητές στην κατηγορία ανδρών με τον Γιάννη Ροδιτάκη δεξιά τους και τον Κώστα Μάκρα στα αριστερά

Φωτό 2: Η απονομή στις νικήτριες από τον παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή Τότη Φυλακούρη, ο οποίος είναι σταθερά κοντά στο άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια, μια που ασχολείται ενεργά ως βετεράνος η σύζυγός του και πρώην διεθνής αθλήτρια, Ρένα.

Φωτό 3: Οι αθλητές και οι αθλήτριες πήγαιναν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Make A Wish για να συνδράμουν στο ανεκτίμητο κοινωνικό του έργο. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ