Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εγκώμια Μανώλη Κολυμπάδη για την Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας και τη Χ.Α.Ν.Θ.

Salonica final_neoi

Salonica final_neoiΟ τελικός της Θεσσαλονίκης υπέγραψε τον δυνατό επίλογο στα φετινά ανοιχτά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Η διοργάνωση, που έγινε πρώτη φορά φέτος, οργανώθηκε και κύλησε εξαιρετικά στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας». Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και συμπλήρωσε όμορφα τη θαυμάσια προσπάθεια όλων των συντελεστών σε αυτά τα 15 αναπτυξιακά τουρνουά, που διοργανώθηκαν ανά την Ελλάδα! Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, που παρακολούθησε όλα τα όπεν εκτός Αττικής κι εγκωμίαζε πάντα το έργο των εκάστοτε διοργανωτών, δεν μπορούσε παρά να συγχαρεί επίσης την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας και τη Χ.Α.Ν.Θ. για την οργάνωση του τελικού. Είχε να το λέει μάλιστα, ότι την επιτυχία ευνόησαν κυρίως οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιστορικού σωματείου με τις κερκίδες, το προπονητήριο, το κυλικείο και τον χώρο αναψυχής στο γυμναστήριο να προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες στο γυμναστήριο. Ο επικεφαλής της διοίκησης έφυγε ενθουσιασμένος από τη Θεσσαλονίκη κι απέστειλε άμεσα δύο ευχαριστήριες επιστολές προς τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Χρήστο Τριγωνά και τον πρόεδρο της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης Ιωάννη Σωσσίδη.

«Τόσο η διοργάνωση του Μεγάλου Τελικού όσο και η τελετή της απονομής των διπλωμάτων στους απόφοιτους της Σχολής Προπονητών Γ’ Κατηγορίας – τμήματος Θεσσαλονίκης ήταν άψογες και απέσπασαν τα θετικά και ένθερμα σχόλια των συμμετεχόντων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Κολυμπάδης προς τον παλιό συναθλητή του Χρήστο Τριγωνά και αφού ευχαρίστησε θερμά, εκ μέρους της ομοσπονδίας, «όλους τους εργαζόμενους, που ενεπλάκησαν και βοήθησαν στην  οργανωτική αρτιότητα», συμπλήρωσε: «Αντιλαμβάνομαι τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλατε όλοι σας. Ο 1ος Μεγάλος τελικός δικαιωματικά ανήκε στην Τ.Ε.Β.Ε.. Ευελπιστούμε η διοργάνωση αυτή να καθιερωθεί και να έχει πάντα λαμπρότητα και  αγωνιστικό ενδιαφέρον. Είναι κοινή διαπίστωση ότι τα σχέδια του Θανάση του Στάθη και του Σωκράτη Παπασάβογλου για τις διοργανώσεις των ανοιχτών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων απέδωσαν ωραίους καρπούς. Η αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών είναι ολοφάνερη».

Προς τον Ιωάννη Σωσίδη ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έγραψε: «Η ομοσπονδία μας θερμά σας ευχαριστεί για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου σας «Μίμης Τσικίνας». Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους και όλους τους παράγοντες, που κουράστηκαν και φρόντισαν την άψογη διοργάνωση του Μεγάλου Τελικού των Αναπτυξιακών μας πρωταθλημάτων. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, οι γονείς, οι προπονητές και όλοι οι παράγοντες του αθλήματος μόνο καλά λόγια εξέφρασαν για τη διοργάνωση και τη συμπαράσταση των ανθρώπων της ΧΑΝΘ, για το τόσο λειτουργικό και οργανωμένο κλειστό γυμναστήριό σας, για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων σας και για την αγάπη σας για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Η τόσο επιτυχημένη διοργάνωση είναι για μας ορόσημο επειδή εγκαινιάζει μια καινούργια λογική διοργανώσεων. Ευχόμαστε και ελπίζουμε  να συνεχιστεί η συνεργασία μας».

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ