Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το καθιερωμένο Παναττικό πρωτάθλημα κλείνει τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών

Panattiko ta_trapezia

Panattiko ta_trapeziaΗ όμορφη διαδρομή ανά την Ελλάδα για τα φετινά αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. φτάνει το Σαββατοκύριακο στο τέλος της σε μία περιοχή με πλούσια και πετυχημένη δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στη μικρή ιστορία του θεσμού η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 είχε τα περισσότερα όπεν από κάθε άλλη φορά και το 15ο και τελευταίο γίνεται αύριο και μεθαύριο στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης Βούλας-Βουλιαγμένης (διεύθυνση Νίκης 2 και Αττίδος). Είναι το επονομαζόμενο «Παναττικό πρωτάθλημα», λαμβάνει χώρα για 7η συνεχή χρονιά και θα συγκεντρώσει 145 αγόρια και κορίτσια. Το διοργανώνουν ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Άρης 2006 σε συνεργασία με τον δήμο Βάρης Βούλας-Βουλιαγμένης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.) και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του βετεράνου αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Τάσου Ισαακίδη. Θυμίζουμε επίσης, ότι θα διαμορφώσει οριστικά τις ειδικές βαθμολογίες των ανοιχτών πρωταθλημάτων, οι οποίες θα κρίνουν ποια παιδιά θα μπορούν να παίξουν στον μεγάλο τελικό το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Στη Βούλα πρόκειται ν’ αγωνιστούν 22 νέοι, 11 νεάνιδες, 42 παίδες, 23 κορασίδες, 32 παμπαίδες και 16 παγκορασίδες. Εκτός από σωματεία της Αττικής έχουν δηλώσει συμμετοχή σύλλογοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Χαλκίδα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη και τη Βέροια. Η κλήρωση των γκρουπ έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της ομοσπονδίας κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μαζί με το πρόγραμμα των αγώνων. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι πολλά ονόματα από τις πρώτες 5άδες των πινάκων αξιολόγησης και συγκεκριμένα οι νέοι Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Γιώργος Σταματούρος, οι παίδες Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, οι κορασίδες Έλλη Φίσερ, Ελισάβετ Τέρπου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Αγγελίνα-Χριστίνα Δεβελέκου, Αφροδίτη Αθανασοπούλου, οι παμπαίδες Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Ιάκωβος Αϊβατίδης και οι παγκορασίδες Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου και Μαίρη Κουκουτού.

Όπως έχει γίνει ξανά στο Παναττικό πρωτάθλημα, αλλά και σε άλλα τουρνουά, δεν θα γίνουν ίδιες ημέρες όλες οι κατηγορίες. Αύριο θ’ αγωνιστούν οι παίδες, οι νέοι και οι νεάνιδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 09.00 με τα γκρουπ των παίδων. Ίδια ώρα αρχίζουν και τα παιχνίδια της Κυριακής, στα οποία θα μετάσχουν οι κορασίδες, οι παγκορασίδες και οι παμπαίδες. Οι τελικοί του Σαββάτου υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 17.20 και της Κυριακής στις 16.30.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά το τέλος του Παναττικού, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της τις τελικές βαθμολογίες των έξι κατηγοριών προκειμένου να γνωστοποιήσει τους 16 πρώτους αθλητές και τις 16 πρώτες αθλήτριες από κάθε κατηγορία, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται τέλος ότι στο σάιτ έχει αναρτηθεί και το πρόγραμμα του τελικού των ανοιχτών πρωταλημάτων μικρών ηλικιών.

 

* Οι άνθρωποι των σωματείων της Βούλας έστησαν τα τραπέζια και όλα όσα χρειάζονται ακόμα για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου και “ανέβασαν” τη φωτογραφία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βάθος διακρίνονται οι προπονητές της Βούλας Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και Φρόσω Τσαχάκη.  

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ