Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγνοια της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σοβαρή καταγγελία σε βάρος προπονητή για αποπλάνηση

IMG 3529

IMG 3529Κεραυνό εν αιθρία αποτελεί για την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και όλο τον κόσμο του αθλήματος η είδηση ότι άτομο του χώρου κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών. Δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (δημοσίευμα που προήλθε από το δικαστικό ρεπορτάζ και το αναπαρήγαγαν πολλά μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο) ανέφερε ότι 33χρονος δάσκαλος του πινγκ πονγκ στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών του, 9 και 10 ετών. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. παίρνει άμεσα θέση και δηλώνει πρώτα απ’ όλα πλήρη άγνοια για το θέμα προσθέτοντας ότι στην ίδια δεν έχει γίνει καμία καταγγελία ούτε από σωματείο, ούτε από αθλήτρια. Υπογραμμίζει επίσης ότι «δεν υπάρχουν δάσκαλοι στην επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά μόνο προπονητές με άδεια άσκησης επαγγέλματος από την Γ.Γ.Α. κι αυτούς μπορούμε να έχουμε στη δύναμή μας. Από το πρωί κάνουμε έρευνα για το θέμα αυτό και  μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει οτιδήποτε για προπονητή μας». Σημειώνει επίσης, ότι δεν γνωρίζει καν αν πρόκειται για άνθρωπο που ασχολείται σταθερά και επαγγελματικά με την προπονητική. Σε κάθε περίπτωση λυπάται ιδιαίτερα για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα και περιμένει με αγωνία και μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει: «Δάσκαλος του πινγκ πονγκ κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών του. 

Πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος είχε αναλάβει την εκγύμναση των δύο μικρών κοριτσιών, ηλικίας 10 και 9 ετών αντίστοιχα, στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών κατ’ εξακολούθηση, της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προηγήθηκαν καταγγελίες των γονιών των δύο ανήλικων κοριτσιών στις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες ο 33χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Τα καταγγελλόμενα περιστατικά έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία ερευνά τυχόν άλλα παρόμοια περιστατικά, με «πρωταγωνιστή» τον 33χρονο, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ