Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 145 οι δηλώσεις συμμετοχής για το Παναττικό πρωτάθλημα

P3292787

P3292787Το καθιερωμένο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Βούλας με την επωνυμία «Παναττικό» έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο αγωνιστικό προσκήνιο για να γράψει το φινάλε στα αναπτυξιακά της σεζόν 2014-2015. Διεξάγεται στις 2 και 3 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης Βούλας-Βουλιαγμένης (διεύθυνση Νίκης 2 και Αττίδος), θα είναι το 15οτης σειράς και θα ολοκληρώσει τα φετινά ραντεβού των αθλητών και των αθλητριών από τις κατηγορίες του παμπαιδικού μέχρι αυτές του εφηβικού. Παράλληλα θα διαμορφώσει οριστικά τις ειδικές βαθμολογίες που θα κρίνουν ποια παιδιά θα μπορούν να παίξουν στον τελικό του θεσμού το άλλο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Το Παναττικό γίνεται για 7η σερί χρονιά και το διοργανώνουν ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Άρης 2006 σε συνεργασία με τον δήμο Βάρης Βούλας-Βουλιαγμένης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.) και την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Είναι μάλιστα αφιερωμένο στη μνήμη του βετεράνου αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Τάσου Ισαακίδη. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 145 αγόρια και κορίτσια και χωρίζονται σε 22 νέους, 11 νεάνιδες, 42 παίδες, 23 κορασίδες, 32 παμπαίδες και 16 παγκορασίδες.

Πέρα από τα σωματεία της Αττικής, στους αγώνες (που ανεξάρτητα από την επωνυμία τους είχαν πανελλήνιο χαρακτήρα πριν ακόμα αρχίσει ο θεσμός των αναπτυξιακών) θα έχουν αθλητές σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Χαλκίδα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη και τη Βέροια. Η κλήρωση των γκρουπ γίνεται σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας και πολύ σύντομα θ’ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της. Στον ίδιο χώρο στο διαδίκτυο θυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά το τέλος του Παναττικού, θα δημοσιεύσει τις τελικές βαθμολογίες των έξι κατηγοριών προκειμένου να γνωστοποιήσει τους 16 πρώτους αθλητές και τις 16 πρώτες αθλήτριες από κάθε κατηγορία, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό της Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ημέρες πριν από το τέλος των αναπτυξιακών και αναφέρει: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμπληρώνουν το 40% των συμμετοχών, ανά περιοχή διεξαγωγής, στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα και αγωνίσθηκαν σε δύο διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον «Μεγάλο Τελικό»,χωρίς όμως να μεταφέρουν τη βαθμολογία τους από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη κατηγορία (άρθ.5, Παρ.3, 4.1& 4.3)».

 

* Γενικό πλάνο από το Παναττικό πρωτάθλημα του 2014 που είχε γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Βούλας.

                                                        

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ