Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καθ’ οδόν για το Μέτσοβο με 168 δηλώσεις συμμετοχής

METSOBO 2015

METSOBO 2015Το συναρπαστικό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, για τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., φτάνει στο τέλος του το προσεχές Σαββατοκύριακο στο μαγευτικό Μέτσοβο. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν και η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μαζί με τον δήμο Μετσόβου κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να προσφέρουν στους αθλητές και τους συνοδούς τους τις καλύτερες συνθήκες. Το 14ο τουρνουά μικρών ηλικιών της περιόδου 2014-2015 αναμένεται να συγκεντρώσει 168 αγόρια και κορίτσια, αριθμός που θα σηματοδοτήσει ρεκόρ στη μικρή, τρίχρονη ιστορία του όπεν, στην υπέροχη ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων. Πέρσι μετείχαν 120 παιδιά. Οι αγώνες θα γίνουν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου, έχουν ήδη προβληθεί και διαδοθεί και είναι βέβαιο ότι θ’ αποτελέσουν σημαντικό γεγονός για την τοπική κοινωνία.

Εξίσου θετικό με τη μεγάλη συμμετοχή είναι ότι κατέστη δυνατή η δημιουργία και δεύτερης κατηγορίας στους παμπαίδες. Επειδή στο σύνολό τους οι αθλητές έως 12 ετών είναι περισσότεροι από 50, τότε βάσει προκήρυξης γίνεται και η κατηγορία μίνι παμπαίδων για τις ηλικίες από 10 ετών και κάτω. Οριακά εξάλλου, διεξάγεται η κατηγορία των νεανίδων, καθώς θα είναι παρούσες 8 αθλήτριες. Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 15 νέους, 8 νεάνιδες, 53 παίδες, 26 κορασίδες, 42 παμπαίδες, 10 μίνι παμπαίδες και 14 παγκορασίδες. Θα έχουν αθλητές σωματεία από 16 περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Κορινθία, τα Χανιά, τη Χαλκιδική, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τις Σέρρες, την Έδεσσα, την Κοζάνη, τα Γιάννινα και την Καρδίτσα.  

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας και τα γκρουπ θ’ ανακοινωθούν αύριο στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..Οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 09.00 και η λήξη τους υπολογίζεται για την Κυριακή στις 19.00.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Προχτές στο μεταξύ, άρχισαν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) οι δηλώσεις συμμετοχής για το Παναττικό ατομικό πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στη Βούλα το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου. Θα είναι το 15ο και τελευταίο φετινό τουρνουά μικρών ηλικιών και θα διαμορφώσει οριστικά την ειδική βαθμολογία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες εν όψει του τελικού του θεσμού στη Θεσσαλονίκη (09-10/05). Η προθεσμία για τις δηλώσεις λήγει στις 26 του μήνα. Στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει αναρτηθεί η προκήρυξη του καθιερωμένου όπεν.

* Την τελική κατάταξη των σωματείων στα πρωταθλήματα της ιεραρχίας για τη σεζόν 2014-2015 εξέδωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις βαθμολογίες στην ενότητα «κληρώσεις-αποτελέσματα» της ιστοσελίδας.

                                             

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ