Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνέχισε την παράδοση με το τουρνουά Πάσχα η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας

Adrianos Panag._Elefsina

Adrianos Panag._ElefsinaΜε αγώνες συνδύασε και φέτος τη χαλάρωση των ημερών του Πάσχα η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ακριβώς πριν αρχίσει η Μεγάλη Εβδομάδα διοργάνωσε στην αίθουσά της στην Πάτρα, για 4η χρονιά στη σειρά, το τουρνουά Πάσχα ανδρών-γυναικών και για να είναι απόλυτα στο πνεύμα των ημερών πρόσφερε ξανά ως έπαθλο ένα αρνί! Το ατομικού χαρακτήρα τουρνουά συγκεντρώνει εν ενεργεία αθλητές κάθε ηλικίας, βετεράνους, αλλά και ανεξάρτητους από πολλές πόλεις της Πελοποννήσου και σημείωσε οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Το ρεπορτάζ από την Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας αναφέρει:

«Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα και πρόσφεραν θέαμα στους θεατές, αφού όλοι αγωνίστηκαν χωρίς το άγχος των επίσημων διοργανώσεων και συναντήθηκαν με φίλους και γνωστούς, που τους συνδέει η αγάπη τους για το πινγκ-πονγκ.

Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν έγινε η κατηγορία των γυναικών, λόγω μικρής συμμετοχής, οι άνδρες όμως έφτασαν τους 54 και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αγώνες άρχισαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 5 το απόγευμα. Οι «μάχες» που δόθηκαν στα πράσινα τραπέζια ήταν σκληρές και έγιναν δυνατά παιχνίδια με ανατροπές, μιας και όλοι ήθελαν να φτάσουν στην κατάκτηση της 1ης θέσης, αφού λόγω των ημερών το έπαθλο ήταν ένα αρνί.

Μεγάλη έκπληξη των αγώνων ήταν ο παμπαίδας Παναγιώτης Αδριανός του Αναγεννησιακού, ο οποίος με εκπληκτικές εμφανίσεις ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την 1η θέση και το έπαθλο της διοργάνωσης. Ο Αδριανός επικράτησε στον τελικό του ομοσπονδιακού προπονητή Σωτήρη Ζήκου, που αγωνίστηκε ως βετεράνος, μετά από εντυπωσιακό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2. Και οι δύο βέβαια έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, ο μεν Ζήκος γιατί αν και απέχει χρόνια από την αγωνιστική δραστηριότητα παραμένει μάχιμος και ο Αδριανός γιατί έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει στο πρωτάθλημα παμπαίδων, που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου να επιβεβαιώσει με τη κατάκτηση του τίτλου την 1η θέση, που έχει στον πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων της ομοσπονδίας.

Τη 3η θέση κατέκτησαν ο Γιάννης Ξουρίδας των Φοινίκων Πάτρας και ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος της Παγώνας, οι οποίοι ηττήθηκαν στους ημιτελικούς από Ζήκο και Αδριανό αντίστοιχα. Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης όλοι ήταν ικανοποιημένοι τόσο από το αγωνιστικό, όσο και από το οργανωτικό σκέλος των αγώνων και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά».

 

* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων στην Ελευσίνα, όπου ο Παναγιώτης Αδριανός αντιμετωπίζει τον Παντελεήμωνα Τριανταφυλλίδη.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ