Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό του Μετσόβου

Metsovo me_xioni

Metsovo me_xioniΤελευταίες στροφές στον φετινό «μαραθώνιο» των ανοιχτών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Μέχρι τον τελικό του θεσμού, στις 9 και 10 Μαΐου, θα γίνουν δύο ακόμα όπεν σε Αθήνα και περιφέρεια και φυσικά παρουσιάζουν κι αυτά ζωηρό ενδιαφέρον, καθώς θα διαμορφώσουν οριστικά τους ειδικούς πίνακες αξιολόγησης των ηλικιακών κατηγοριών, που θα κρίνουν τις θέσεις για τους αγώνες της Θεσσαλονίκης. Το 14ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της σεζόν θα διεξαχθεί στο πανέμορφο Μέτσοβο το διήμερο 25 και 26 Απριλίου. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Μετσόβου. Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν σήμερα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή 19 του μήνα.

Η πανέμορφη ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει για 3η χρονιά στη σειρά ατομικό τουρνουά αυτού του χαρακτήρα στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μετσόβου αναμένεται να προσελκύσει νέους, νεάνιδες, παίδες, κορασίδες, παμπαίδες και παγκορασίδες από πολλά σημεία της χώρας και θα βρεθεί και φέτος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για εκατοντάδες φίλους του αθλήματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr) και η κλήρωση δεν θα πραγματοποιηθεί παραμονή των αγώνων, αλλά την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στα γραφεία της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας. Για κάθε αθλητή/τρια το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ.

Οι οκτώ (8) παρουσίες θα είναι κι εδώ ο ελάχιστος αριθμός, που απαιτείται για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας. Όπως σε κάθε όπεν, η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια με διαβάθμιση για όλες τις θέσεις (εφόσον υπάρχει η χρονική δυνατότητα). Τα αποτελέσματα στο Μέτσοβο, αλλά και στο Παναττικό πρωτάθλημα, που θα λάβει χώρα στη Βούλα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, θα κρίνουν οριστικά ποιοι αθλητές και ποιες αθλήτριες θα καλύψουν τις πρώτες 16 θέσεις των πινάκων, που οδηγούν στον τελικό των αναπτυξιακών στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα του όπεν θ’ ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, καθώς εξαρτάται απόλυτα από τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία και συνολικά, πάντως ήδη οι διοργανωτές σημειώνουν ότι οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο 25 Aπριλίου στις 08.30 και η λήξη τους υπολογίζεται την Κυριακή 26 Απριλίου στις 19.00. Η προκήρυξη του ανοιχτού πρωταθλήματος είναι αναρτημένη στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και όσοι ενδιαφερόμενοι θελήσουν επιπλέον πληροφορίες μπορούν ν’ απευθυνθούν στη γραμματεία της Τ.Ε. στη Μαρία Τσίπου, στο τηλέφωνο 2310237108.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ