Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βλοτινός και Ζαβιτσάνου MVP της φετινής Α1 σε ψηφοφορία ιστοσελίδας

GIA7718_-_Αντίγραφο

 GIA7718_-_ΑντίγραφοΟ Α.Σ. Πέρα Αθηνών κατέκτησε φέτος τον τίτλο και στα δύο πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας, αλλά έβγαλε και τους MVP της IMG 3945χρονιάς. Σε ψηφοφορία, που διοργάνωσε η ιστοσελίδα Sportsland, αναδείχτηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας ο Γιάννης Βλοτινός στους άνδρες και η Γεωργία Ζαβιτσάνου στις γυναίκες. Η ψηφοφορία έγινε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κι έβγαζε τους MVPσε κάθε αγωνιστική. Για τους πολυτιμότερους της σεζόν δεν έγινε νέα και το αποτέλεσμα προέκυψε μέσα από τις πρωτιές, που συνολικά είχαν οι αθλητές στα διάφορα Σαββατοκύριακα της Α1. Ο ανεξάντλητος Βλοτινός, που στα 44 χρόνια του πανηγύρισε το 10ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ελλάδας της εντυπωσιακής καριέρας του, ήταν τρεις φορές πρώτος στην προτίμηση συναθλητών και προπονητών. Η σταθερά ανερχόμενη Ζαβιτσάνου, που έζησε τον πρώτο της ομαδικό τίτλο σε επίπεδο Α1, πλειοψήφησε δύο φορές και η καθοριστική ήταν στο τελευταίο αγωνιστικό διήμερο.    

Στη διαδικασία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων της Α1, από ένας αθλητής και αθλήτριά τους κάθε φορά, ενώ σταθερά υπήρχαν και δύο ψήφοι από την ιστοσελίδα και το κατάστημα με είδη πινγκ πονγκ Gp Sports, που είναι χορηγός της. Εκτός από τους τελικούς νικητές, είχαν από μία πρωτιά ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος του Ίφιτου Πατρών, ο Γιάννης Παπαδάκης του Α.Ο. Πεύκης και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης της Προόδου Ραφήνας στους άνδρες, η Όλγα Γεωργοπούλου του Πέρα Αθηνών, η Κατερίνα Τόλιου του Δ.Α.Ο. Ταύρου και η Ντετελίνα Πέτροβα του Ολυμπιακού.

Η ψηφοφορία αποτέλεσε πρωτοβουλία του εν λόγω αθλητικού σάιτ, που προβάλλει καθημερινά και έντονα τα θέματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Διεξήχθη μάλιστα, πρώτη φορά στο άθλημα. Να σημειωθεί τέλος, ότι εκτός από το βραβείο τους οι δύο νικητές κερδίζουν από ένα μπουφάν ή μια φόρμα του πινγκ πονγκ αλλά κι ένα δείπνο σε βραζιλιάνικο εστιατόριο της Αθήνας.

 

* Το εντυπωσιακό αγωνιστικό στιγμιότυπο με τον Γιάννη Βλοτινό είναι του Πέτρου Γιαννακούρη. Τη Γεωργία Ζαβιτσάνου απαθανάτισε στο σερβίς ο Βασίλης Καραουλάνης.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ