Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Α.Ε. «Αθηνά» υποδέχεται τα παιδιά στο 1ο αναπτυξιακό της τουρνουά

Gimnastirio Pefkis

Gimnastirio PefkisΘέση στα αγωνιστικά τραπέζια για ένα ακόμα ανοιχτό πρωτάθλημα παίρνουν οι μικροί σε ηλικία αθλητές της χώρας. Αυτή τη φορά για το 1ο τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας της Αθλητικής Ένωσης «Αθηνά» Μαγκουφάνας, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα). Θα είναι το 13ο από τα συνολικά 15 της τρέχουσας σεζόν και φυσικά επιδιώκει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την καθιέρωσή του μέσα από οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 201 αγόρια και κορίτσια από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ το γεγονός ότι πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των φετινών τουρνουά ανεβάζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον και κατ’ επέκταση τον συναγωνισμό μεταξύ των παιδιών. Η «Αθηνά» πραγματοποιεί το τουρνουά σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. (Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός) δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Πέρα από τις περιοχές της Αττικής θα έχουν αθλητές σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Καβάλας, των Χανίων, της Βέροιας, της Κορινθίας, της Μυτιλήνης και της Αλεξανδρούπολης. Ανά ηλικιακή κατηγορία πρόκειται ν’ αγωνιστούν 22 νέοι, 13 νεάνιδες, 61 παίδες, 38 κορασίδες, 42 παμπαίδες και 25 παγκορασίδες. Ανάμεσά τους θα είναι αρκετά ονόματα από τις πρώτες 5άδες των πινάκων αξιολόγησης και συγκεκριμένα ο έφηβος Νίκος Αντωνιάδης, η νεάνιδα Γεωργία Χατζηλυγερούδη, οι παίδες Βασίλης Αντωνιάδης, Νίκος Βλαχάκης, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, Γιάννης Ράμμος, οι κορασίδες Ιωάννα Γερασιμάτου, Αγγελίνα Δεβελέκου, Αφροδίτη Αθανασοπούλου, οι παμπαίδες Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Ηλίας Σταματόπουλος, Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος και οι παγκορασίδες Δέσποινα Μυτακίδου, Μαίρη Κουκουτού, Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου και Λαμπρινή Γκαβαλιά.

Η κλήρωση των γκρουπ έχει γίνει από το απόγευμα της Παρασκευής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη δουν στις ανακοινώσεις του σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 9 το πρωί με τα γκρουπ των παίδων (επίσης υπάρχει αναλυτικά στην ιστοσελίδα). Την Κυριακή οι αγώνες διαβάθμισης αρχίζουν πάλι με τους παίδες στις 9, ενώ οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 16.00. Στο πλαίσιο του όπεν η διοργανώτρια «Αθηνά» θ’ απονείμει τιμητική πλακέτα στους γονείς του Παναγιώτη Πολίτη, στη μνήμη του πρώην αθλητή και προπονητή του σωματείου, ο οποίος έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή το 2009.

Το δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης φιλοξενεί πρώτη φορά τέτοιο τουρνουά, αλλά όχι και σημαντικές εκδηλώσεις του αθλήματος γενικά. Αρκεί να σημειωθεί ότι στο κοντινό παρελθόν έχουν γίνει εκεί  τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων από τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων έως τις κατηγορίας Νέων ανδρών-Νέων γυναικών.

Την προσπάθεια στηρίζουν 14 χορηγοί και είναι οι εξής:

LYNX Sports του Γιάννη Καρδιακού

Μπαρ Dirla

Easy Home Τεχνική Κατασκευαστική

Boks

G.P. Sports Γιώργος Πετρόχειλος

Queen καφετέρια

H C S Εταιρεία Security

A & S Hair Beauty

Ping Pong Shop Γιάννης Κατσαντώνης

Κύκλος Travel Services S.A.

Αθλομάνια του Νίκου Αρβανίτη

Kέντρο ξένων γλωσσών Emphasis

Άλιος Καφέ

Ράδιο Ταξί Κηφισιάς 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ