Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη ανταπόκριση το αναπτυξιακό της Α.Ε. «Αθηνά» με 201 δηλώσεις συμμετοχής

Αfisa open_Athinas_Magoufanas

Αfisa open_Athinas_MagoufanasΜε καλυμμένη τη νούμερο 1 προϋπόθεση, που είναι η σημαντική απήχηση στον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, γίνονται στην Πεύκη οι τελικές ετοιμασίες για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Αθλητικής Ένωσης «Αθηνά» Μαγκουφάνας. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 201, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι το συγκεκριμένο σωματείο κάνει πρώτη φορά αναπτυξιακό τουρνουά. Το πραγματοποιεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 14-15 Μαρτίου, στο δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) και θα συνεργαστεί με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. (Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός) δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Θυμίζουμε ότι στη σειρά των φετινών αγώνων ήταν νέο και το όπεν του Α.Ο. Καρέα, που είχε γίνει στις αρχές Ιανουαρίου και είχε εμφανίσει 151 δηλώσεις συμμετοχής.

Η Πεύκη θα είναι ο 13ος σταθμός στα αναπτυξιακά τουρνουά της ομοσπονδίας για τη σεζόν 2014-2015. Τα 201 αγόρια και κορίτσια, που έμπρακτα έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τους αγώνες, προέρχονται από σωματεία τόσο της νότιας όσο και της βόρειας Ελλάδας. Εκτός από αυτούς της Αττικής θα δώσουν το αγωνιστικό «παρών» σύλλογοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη, τα Χανιά, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια και την Κορινθία. Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 22 νέους, 13 νεάνιδες, 61 παίδες, 38 κορασίδες, 42 παμπαίδες και 25 παγκορασίδες.

Η κλήρωση των γκρουπ διεξήχθη το απόγευμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη δουν στις ανακοινώσεις του σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Όλες οι κατηγορίες θα παιχτούν και τις δύο ημέρες και το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 9 το πρωί.

Πολύτιμη στήριξη στο 1ο τουρνουά της «Αθηνάς» θα δώσουν συνολικά 14 χορηγοί, που είναι οι εξής:

LYNX Sports του Γιάννη Καρδιακού

Easy Home Τεχνική Κατασκευαστική

Μπαρ Dirla

Boks

Queen καφετέρια

G.P. Sports Γιώργος Πετρόχειλος

H C S Εταιρεία Security

A & S Hair Beauty

Κύκλος Travel Services S.A.

Ping Pong Shop Γιάννης Κατσαντώνης

Αθλομάνια του Νίκου Αρβανίτη

Kέντρο ξένων γλωσσών Emphasis

Άλιος Καφέ

Ράδιο Ταξί Κηφισιάς 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ