Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο κέντρο της προσοχής το 9ο αναπτυξιακό τουρνουά της Σίνδου

Sindos 2015_Afisa

Sindos 2015_AfisaΣτη Σίνδο της Θεσσαλονίκης θ’ ακουστούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι υπέροχες …πινγκπονιστικές μελωδίες, που δημιουργούν οι μικροί σε ηλικία αθλητές. Παιδιά από 8 έως 18 ετών είναι έτοιμα να συνδυάσουν το εορταστικό κλίμα του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας με καλές εμφανίσεις και δυνατές αναμετρήσεις στο 12ο   αναπτυξιακό τουρνουά της φετινής σεζόν, που γίνεται αύριο και μεθαύριο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου. Το καθιερωμένο ατομικό όπεν εξελίχτηκε σε ιδανική συνέχεια της προσπάθειας, που άρχισε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας στο Λέχοβο και λαμβάνει χώρα για 9η χρονιά. Είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου και η διοργάνωσή του γίνεται σε συνεργασία µε τον δήµο ∆έλτα. Η ανταπόκριση από τον κόσμο του αθλήματος είναι πολύ μεγάλη και φέτος και το τουρνουά, που κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών, αναμένεται να συγκεντρώσει 253 αγόρια και κορίτσια από 18 περιοχές της χώρας.

Εκτός από τις έξι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες θα παίξουν και μίνι παμπαίδες, κάτι που ξανάγινε φέτος πριν από 2,5 μήνες στη Δράμα. Οι 253 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 34 νέους, 13 νεάνιδες, 82 παίδες, 44 κορασίδες, 45 παμπαίδες, 12 μίνι παμπαίδες και 23 παγκορασίδες. Ανάμεσά τους είναι πολλοί αθλητές από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης και αυτό εγγυάται το καλό θέαμα και τον συναγωνισμό. Στους νέους πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Γιώργος Σταματούρος, στις νεάνιδες η Γεωργία Χατζηλυγερούδη, στους παίδες οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Βασίλης Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, Γιάννης Ράμμος, στις κορασίδες οι Έλλη Φίσερ, Ιωάννα Γερασιμάτου, Αγγελίνα Δεβελέκου, Αφροδίτη Αθανασοπούλου, στους παμπαίδες οι Παναγιώτης Αδριανός, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Ηλίας Σταματόπουλος, Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος και στις παγκορασίδες οι Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου, Μαίρη Κουκουτού, Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου και Λαμπρινή Γκαβαλιά.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει νωρίς το πρωί του Σαββάτου (08.30) με τους ομίλους των παμπαίδων και των παίδων και στις 11.30 παίρνουν σειρά τα αντίστοιχα παιχνίδια των υπόλοιπων πέντε κατηγοριών. Την πρώτη ημέρα η δράση θα ξεπεράσει τις 13 ώρες, καθώς προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 22.00! Την Κυριακή η αρχή γίνεται ξανά στις 08.30 με αγώνες διαβάθμισης για τους 3ους και 4ους των ομίλων. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 16.00 και θ’ ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων. Τα ωράρια αναλυτικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων.

Το φετινό τουρνουά στη Σίνδο στηρίζουν συνολικά 15 χορηγοί και είναι οι εξής:

– Γιώργος Ψαροταβέρνα

– Super Market Μπαλίτας

– Dimis Grill

– Stella House

– Αργυράκης Οβελιστήριο Ταβέρνα

– Ισπικούδη –τα πάντα για το σπίτι

– La Ricetta

– Σήλια Hotel

– Πέρινθος ξενοδοχείο

– Τσέτης

– Ohonos Snacks

– Aρμενάκη Cookies

– Ντοκούτση βιβλιοπωλείο

– Καλογιαννίδης Αρτολιχουδιές

– Τσολάτος Οπωρικά  

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Θεσσαλονίκη αγκαλιάζει τις νεαρές ηλικίες, αλλά …φροντίζει και για την ψυχαγωγία των μεγάλων. Η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διοργανώσει στη 1 Μαρτίου στη συμπρωτεύουσα (ομοσπονδιακό προπονητήριο στο κτίριο 1 της Δ.Ε.Θ.)το ανοιχτό πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη. Η αποστολή συμμετοχών γίνεται στα γραφεία της Τ.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση temaked@httf.gr ή στο fax 2310237108, η προθεσμία είναι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 24 του μήνα και το σχετικό παράβολο βρίσκεται στα 15 ευρώ. Στη δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία βετεράνων θα πρέπει να αναφέρονται εκτός από ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης, τηλέφωνο, fax ή e-mail και αριθμός αθλητικού δελτίου ή το τελευταίο αθλητικό σωματείο του οποίου ήταν κάτοχος αθλητικού δελτίου. Στην δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία ανεξαρτήτων θα πρέπει να αναφέρονται εκτός από ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης, τηλέφωνο, fax ή e-mail και δήλωση για μη κατοχή αθλητικού δελτίου στο παρελθόν και στο παρόν.

Το τουρνουά περιλαμβάνει το αγώνισμα του απλού σε άνδρες και γυναίκες και οι κατηγορίες είναι:

α.   Βετεράνων ετών 40- 49

β.   Βετεράνων ετών 50- 59

γ.   Βετεράνων ετών 60 +

——————————————

δ.   Ανεξαρτήτων  – 40

ε.   Ανεξαρτήτων 41- 50

στ. Ανεξαρτήτων 51+

Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 10 και μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει επί τόπου η κλήρωση. Στην πρώτη φάση θα σχηματιστούν όμιλοι των 3ων ή των 4ων αθλητών. Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στην επόμενη φάση και ακολουθεί απλό νοκ άουτ με νικητή τον καλύτερο των 5 σετ (best of five). Η προκήρυξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τη ενότητα «διάφορα νέα». Όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν ν’ απευθυνθούν στη γραμματεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας, στη Μαρία Τσίπου, στο τηλέφωνο 2310237108.

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ