Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 253 οι δηλώσεις συμμετοχής για το ανοιχτό πρωτάθλημα της Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος»

Sindos 2012_trapezia

Sindos 2012_trapeziaΗ καθολική αναγνώριση, της οποίας τυγχάνει απ’ όλο τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, επιβεβαιώνεται και φέτος για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της Σίνδου. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο καθιερωμένο όπεν, που γίνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Φεβρουαρίου, έφτασαν τις 253, προέρχονται από 18 περιοχές της χώρας και μαρτυρούν το ζωηρό ενδιαφέρον από αθλητές, γονείς και σωματεία. Ακριβώς σε αυτόν τον αριθμό μάλιστα, ήταν οι αγωνιστικές παρουσίες το 2014 όταν η περιοχή της Θεσσαλονίκης μεγάλωσε το δικό της σχετικό πανελλήνιο ρεκόρ στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.! Η ετήσια ατομική διοργάνωση θα λάβει χώρα για 9η συνεχή χρονιά και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου. Την οργανώνει στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία µε τον δήµο ∆έλτα.

Πέρα από σωματεία της Θεσσαλονίκης και των πιο κοντινών περιοχών, στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και από απομακρυσμένα σημεία, όπως την Αθήνα, την Κρήτη, την Πάτρα και τη Χίο! Συνοπτικά, τα σωματεία, που δήλωσαν παιδιά, προέρχονται από την Αθήνα, τη Χίο, τα Χανιά, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, την Κοζάνη, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Πάτρα, τη Χαλκιδική, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Έδεσσα, τη Δράμα, την Κομοτηνή, τη Σαλαμίνα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη. Οι δηλώσεις έφτασαν γενικά σε τόσο καλά επίπεδα, που καλύφθηκε και η προϋπόθεση για τη δημιουργία και κατηγορίας μίνι παμπαίδων! Έτσι, οι ηλικιακές κατηγορίες θα είναι επτά: Νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μικρών παμπαίδων. Οι 253 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 34 νέους, 13 νεάνιδες, 82 παίδες, 44 κορασίδες, 45 παμπαίδες (11 και 12 ετών), 12 μίνι παμπαίδες (έως 10 ετών) και 23 παγκορασίδες.

Η κλήρωση των γκρουπ της πρώτης φάσης θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή στις 17.00 στο γυμναστήριο των αγώνων. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναρτήθηκε σήμερα η λίστα με όλα τα ονόματα, που πρόκειται ν’ αγωνιστούν στη Σίνδο, ενώ τις αμέσως προσεχείς ημέρες θ’ ανακοινωθούν αναλυτικά τα ωράρια. Πάντως, τα παιχνίδια θ’ αρχίσουν και τις δύο ημέρες στις 08.30 και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο γύρω στις 22.00 και την Κυριακή γύρω στις 16.00 με τους τελικούς.

Πολύ σημαντική φυσικά, για την επιτυχία του τουρνουά, θα είναι και φέτος η βοήθεια των χορηγών. Τη διοργάνωση στηρίζουν 15 επιχειρήσεις και είναι οι ακόλουθες:

– Γιώργος Ψαροταβέρνα

– Super Market Μπαλίτας

– Dimis Grill

– Stella House

– Αργυράκης Οβελιστήριο Ταβέρνα

– Ισπικούδη –τα πάντα για το σπίτι

– La Ricetta

– Σήλια Hotel

– Πέρινθος ξενοδοχείο

– Τσέτης

– Ohonos Snacks

– Aρμενάκη Cookies

– Ντοκούτση βιβλιοπωλείο

– Καλογιαννίδης Αρτολιχουδιές

– Τσολάτος Οπωρικά  

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ