Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στον Πειραιά η σκυτάλη αυτό το Σαββατοκύριακο για το 11ο αναπτυξιακό τουρνουά

Renti geniko

Renti genikoΟ Πειραιάς αναλαμβάνει το προσεχές διήμερο να δώσει συνέχεια στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., να τιμήσει και να αναδείξει το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά το περσινό, απόλυτα πετυχημένο, πρώτο εγχείρημα ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά συνδιοργανώνουν αύριο και μεθαύριο το 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα «Αντωνία Σπανού» με τη συνεργασία της ομοσπονδίας. Είναι το 11ο συνολικά στο τρέχον καλεντάρι, αφιερώνεται και φέτος στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας του Ολυμπιακού Αντωνίας Σπανού και πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Αθλητές και σωματεία ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα και το αγωνιστικό «παρών» αναμένεται να δώσουν 179 αγόρια και κορίτσια.

Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 26 παμπαίδες, 25 παγκορασίδες, 54 παίδες, 32 κορασίδες, 23 νέους και 19 νεάνιδες. Όπως σε κάθε όπεν της Αθήνας, έτσι και τώρα, θα έχουν έντονη παρουσία και σωματεία από άλλες περιοχές, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Βέροια, αλλά και τη Μυτιλήνη. Εγγυημένα επίσης, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ο συναγωνισμός, αφού θα είναι παρόντα πολλά από τα ισχυρότερα ονόματα των έξι ηλικιακών κατηγοριών. Από την πρώτη 10άδα των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης έχουν δηλώσει οι νέοι Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Ανδρέας Τσόπελας, Γιώργος Σταματούρος, οι νεάνιδες Γεωργία Χατζηλυγερούδη, Ελένη Σοφρά, οι παίδες Γιάννης Σγουρόπουλος, Βασίλης Αντωνιάδης, Νίκος Βλαχάκης, Γιάννης Ράμμος, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, οι κορασίδες Έλλη Φίσερ, Ελισάβετ Τέρπου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Αγγελίνα Δεβελέκου, οι παμπαίδες Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Ιάκωβος Αϊβατίδης και οι παγκορασίδες Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου, Μαίρη Κουκουτού, Ναταλία Καφάτου, Λαμπρινή Γκαβαλία και Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου. Κι εδώ, είναι ευκαιρία ν’ αναφερθεί ότι εκδόθηκε η έως τώρα ειδική βαθμολογία των αναπτυξιακών τουρνουά ανά ηλικιακή κατηγορία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις».

Το πρόγραμμα στο κλειστό του Ρέντη ανοίγουν οι παίδες αύριο στις 9.00. Θ’ ακολουθήσουν οι όμιλοι των νεανίδων από τις 11.20 και των παμπαίδων από τις 12.00. Στις 15.00 οι κορασίδες, στις 15.20 οι παγκορασίδες και στις 15.40 οι νέοι. Στις 9.00 αρχίζει και το πρόγραμμα της Κυριακής με τους αγώνες διαβάθμισης και γύρω στις 14.45 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί και στις έξι κατηγορίες. Όπως αναφέρει η προκήρυξη στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί αναμνηστικό μπλουζάκι των αγώνων.

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ