Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Από αύριο οι δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο τουρνουά μικρών ηλικιών «Αντωνία Σπανού»

P2022613

P2022613Τα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα κρατήσουν ξανά σε δύο εβδομάδες συντροφιά στους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά, θα είναι το 11ο στη φετινή σειρά και με τις δηλώσεις συμμετοχής βάζει από τώρα στο κλίμα τους νεαρούς αθλητές. Το ατομικό όπεν θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της παλιάς αθλήτριας του Ολυμπιακού Αντωνίας Σπανού. Το διοργανώνουν από κοινού τα δύο πειραϊκά σωματεία και θα έχουν φυσικά τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά και μόνο στο online σύστημα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας από αύριο Δευτέρα 19 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 25 του μήνα.

Όπως όλα τα προηγούμενα αναπτυξιακά έτσι κι αυτό αφορά στις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Στην προκήρυξη πάντως, που έχει αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., σημειώνεται ότι εάν οι συμμετοχές στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων ξεπεράσουν τις 50 τότε σύμφωνα με τον κανονισμό των ανοιχτών πρωταθλημάτων θα σχηματιστούν δύο κατηγορίες στις ηλικίες έως 12 ετών, δηλαδή παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή και κάθε αθλήτρια είναι 20 ευρώ. Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί αναμνηστικό μπλουζάκι των αγώνων.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών  πήραν η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012 και του 2013 Όρενμπουργκ και η νικήτρια της διοργάνωσης το 2008 Νιντερόστεριχ. Η Όρενμπουργκ επιβλήθηκε της Σααρμπρίκεν 3-0 μέσα στη Γερμανία και μάλλον μεγτέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στη Ρωσία. Η αυστριακή Νιντερόστεριχ έκαμψε μέσα στην Πολωνία την Μπογκόρια Γκρότζικ με 3-1 κι εν όψει του επαναληπτικού έγινε σούπερ φαβορί για το εισιτήριο της 4άδας.

Ρευστά δείχνουν τα πράγματα μόνο στο κάτω μέρος του τελικού ταμπλό όπου βρίσκεται και η Μπορούσια Ντίσελντορφ του Παναγιώτη Γκιώνη. Μετά την ήττα των Γερμανών στη Γαλλία από την Ποντουάζ με 3-1, μία ακόμα γαλλική ομάδα, η Σαρτρ, σημείωσε την Παρασκευή σπουδαία νίκη με 3-1 κόντρα στη ρωσική UMMC. Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι η ομάδα από τη Βερκνάγια πήγε στη Γαλλία χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της, τον Ιάπωνα Τζουν Μιζουτάνι. Η ρεβάνς στη Ρωσία έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και ο αγώνας της Μπορούσια με την Ποντουάζ στο Ντίσελντορφ. Οι δεύτεροι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν την προσεχή Παρασκευή.  

 

* Γενικό πλάνο από το περσινό αναπτυξιακό τουρνουά του Ολυμπιακού και του Φοίνικα στο Ρέντη.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ