Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανοιχτό πρωτάθλημα για αθλητές και ανεξάρτητους προκήρυξαν οι Σάρισες Φλώρινας

Η Φλώρινα δεν σταματά ν’ αναζητά τρόπους για να προβάλλει και να διαδώσει την επιτραπέζια αντισφαίριση! Λίγες μόνο ημέρες, μετά την πρόταση που έκανε, να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών του 2013, προκήρυξε μεγάλο τουρνουά με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης! Το ανοιχτό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας το τριήμερο από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου και απευθύνεται στους…πάντες, δηλαδή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών, όπως και σε ανεξάρτητους! Το διοργανώνει το σωματείο Σάρισες Φλώρινας σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης και την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Πρόκειται για φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία σαφώς μπορεί να λειτουργήσει και σαν τεστ μπροστά στο ενδεχόμενο να φιλοξενήσει η όμορφη ακριτική περιοχή (επίσης μέσα σ’ ένα τριήμερο, όπως έχει ζητήσει από τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) το επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξαρτήτων.

Το καλοκαιρινό όπεν αφορά μόνο στο αγώνισμα του απλού και περιλαμβάνει τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων- κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων από τους αθλητές με δελτίο Ε.Φ.Ο.Επ.Α., όπως και ανεξαρτήτων ανδρών και γυναικών, που δεν είχαν ποτέ δελτίο Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως την Τετάρτη 20 Ιουνίου με e-mail στο geliguras@yahoo.gr ή με fax στο 2385022480. Το σχετικό παράβολο για κάθε αθλητή/τρια είναι 10 ευρώ και θα κατατεθεί την ημέρα των αγώνων στη γραμματεία. Για όλες τις κατηγορίες η ημέρα και η ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη λήξη των δηλώσεων στη ιστοσελίδα του σωματείου (http://aseasarisesflorinas.blogspot.com), ενώ ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για να γίνει μία κατηγορία είναι 6 άτομα. Η έναρξη έχει οριστεί για την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα και το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει γκρουπ στην πρώτη φάση και ματς νοκ άουτ στη δεύτερη. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη διεύθυνση www.httf.gr και την ενότητα «ανακοινώσεις» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εκεί όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Τέλος, αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε κατηγορία θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://aseasarisesflorinas.blogspot.com μετά τη λήξη των δηλώσεων.

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ