Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι εθνικές ομάδες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Ethnikes omades_kovoun_pita

Ethnikes omades_kovoun_pitaΈξω από τις δυνατές προπονήσεις και τους γεμάτο ένταση αγώνες τα μέλη των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών και των γυναικών έχουν καθιερώσει και τις χαλαρές στιγμές τους με το να συναντιούνται για να δειπνήσουν αρκετές φορές τον χρόνο. Το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα λοιπόν, οδήγησε τα στελέχη των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στην πρωτοβουλία να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε ταβέρνα αυτή τη φορά και όχι στον δικό τους χώρο, στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Το βράδυ της Πέμπτης οι διεθνείς, ο προπονητής τους Κώστας Βατσακλής και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έφορος των εθνικών ομάδων Μανώλης Κολυμπάδης μαζεύτηκαν σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά και για πρώτη φορά έκοψαν τη βασιλόπιτα με πιο επίσημο τρόπο (φωτό).

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων έδωσαν ραντεβού στο Μικρολίμανο σε μία από τις καθιερωμένες πλέον βραδινές συναντήσεις, που κάνουν για κουβέντα και χαλάρωση σε ταβέρνες της Αθήνας και του Πειραιά. Συγκεντρώθηκαν εκεί ύστερα από δική τους πρόταση κι έφαγαν, διασκέδασαν, συζήτησαν κι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με την ευχή όλων να είναι το 2015 το ίδιο γεμάτο με επιτυχίες και διακρίσεις. Τυχερός στο φλουρί της πίτας στάθηκε ο αθλητής του Α.Σ. Πέρα Αθηνών Κώστας Λαγογιάννης.

Παρόντες στην όμορφη βραδιά οι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Λαγογιάννης, Τάσος Ρηνιώτης, Λευτέρης Μάκρας, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Παπαδάκης, οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη, αλλά και η σύζυγος του Μανώλη Κολυμπάδη, Μαρία. Λόγω αγωνιστικών δραστηριοτήτων υπήρχαν κάποιες αναγκαστικές απουσίες από την πλευρά των γυναικών.

* Μια και ο λόγος για τους διεθνείς, να σημειωθεί ότι στα μέσα του μήνα αρχίζει ουσιαστικά την έντονη δράση στη Γαλλία ο Τάσος Ρηνιώτης. Αφού αγωνίστηκε μία φορά τον Δεκέμβριο, όταν ήδη η Αζέν είχε εξασφαλίσει την πρωτιά σε όμιλο της 4ης κατηγορίας (National 2) και την άνοδο στην 3η (National 1), καλείται τώρα να ενισχύσει σταθερά το σωματείο της Τουλούζης στην προσπάθεια για νέα προαγωγή στη 2η κατηγορία (Pro B). Oπρωταθλητής Ελλάδας του διπλού ανδρών έκανε ντεμπούτο με την Αζέν σε ματς της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων της 4ης κατηγορίας. Σε νικηφόρο αγώνα με 8-1 έδωσε δύο ατομικά παιχνίδια κι επικράτησε και στα δύο. Η ομάδα του βγήκε 1η, θα συνεχίσει από τις 16 Ιανουαρίου σ’ έναν από τους τέσσερις νέους ομίλους της 3ης κατηγορίας και αν ξαναπάρει πρωτιά θα πάει σε μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στη 2η εθνική κατηγορία! Ένα κλαμπ της 4ης γαλλικής κατηγορίας δηλαδή, έχει τη δυνατότητα ν’ ανέβει δύο κατηγορίες σε μια χρονιά. Να προστεθεί ότι σε αυτή τη δεύτερη φάση η ομάδα του Ρηνιώτη θα έχει αντίπαλο και τη Μπαγιάρ Αρζεντάν 2, την ομάδα του Γιώργου Κωνσταντινόπουλου και του Γιώργου Νταλιάνη.

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ