Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι μικροί υποδέχονται το νέο έτος με το ανοιχτό πρωτάθλημα του Καρέα

Anaptixiako Karea_afisa

Anaptixiako Karea_afisaΟι μικροί σε ηλικία αθλητές έκλεισαν αγωνιστικά το 2014 στην επιτραπέζια αντισφαίριση και θα είναι οι ίδιοι, που θ’ ανοίξουν το 2015. Μετά τα «Τερζάκεια» το περασμένο Σαββατοκύριακο παίρνει αύριο και μεθαύριο τη σκυτάλη το ανοιχτό πρωτάθλημα του Καρέα, που θα είναι γενικά το 1ο του τοπικού Αθλητικού Ομίλου και το 10ο της περιόδου 2014-2015. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυµναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» (στη διεύθυνση Βύρωνας–Καρέας, Ελλήνων Αξιωµατικών (Κατεχάκη), εντός συγκροτήµατος Γυµνασίου Καρέα) και πρόκειται να συγκεντρώσουν 151 αγόρια και κορίτσια από 11 περιοχές της χώρας: Την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τη Ναύπακτο, τη Βέροια, τη Φλώρινα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη και φυσικά την Αττική. Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια για διοργάνωση όπεν πανελλήνιας εμβέλειας ο Α.Ο. Καρέα θα έχει τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την αιγίδα του δήμου Βύρωνα.

Οι 151 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 26 νέους, 9 νεάνιδες, 43 παίδες, 27 κορασίδες 24 παμπαίδες και 22 παγκορασίδες. Και στις έξι ηλικιακές κατηγορίες τα παιδιά θ’ αναμετρηθούν μόνο στο αγώνισμα του απλού. Η κλήρωση των γκρουπ έχει γίνει πριν από την έλευση του νέου χρόνου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Εκεί «ανέβηκε» αναλυτικά και το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο αρχίζει το Σάββατο στις 9.00 με τους ομίλους των παίδων.

Μία σημαντική διαφοροποίηση, συγκριτικά με τα μέχρι τώρα αναπτυξιακά τουρνουά της τρέχουσας περιόδου, είναι ότι με τον ερχομό του 2015 άλλαξαν πολλά παιδιά ηλικιακή κατηγορία. Όσοι/ες αθλητές/τριες περνούν σε άλλη κατηγορία στη σεζόν 2014-2015 μπορούσαν έως το φινάλε του έτους να κρατήσουν την τελευταία τους. Από τώρα και στο εξής όμως, θα παίζουν στα τουρνουά αναγκαστικά σε παραπάνω κατηγορία. Φυσικά, τέτοια παραδείγματα υπάρχουν και για αρκετούς πρωταγωνιστές, όπως τους Στράτο Δαμιανή, Γιώργο Σταματούρο, οι οποίοι είναι πλέον έφηβοι (γεννηθέντες το 1999), την Ελένη Σοφρά, η οποία φέτος έχει πάρει πρωτιά και ως κορασίδα και ως νεάνιδα (γεννηθείσα το 1999) και τον Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη, ο οποίος δεν ανήκει πια στην κατηγορία των παμπαίδων (γεννηθείς το 2002).

Πολλά είναι εξάλλου, τα δυνατά ονόματα, που θα εμφανιστούν και στο ανοιχτό πρωτάθλημα του Α.Ο. Καρέα. Από την πρώτη 10άδα των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης έχουν δηλωθεί οι έφηβοι Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Πάρις Ζώνιος, Ανδρέας Τσόπελας, Γιώργος Σταματούρος, οι νεάνιδες Γεωργία Χατζηλυγερούδη, Ελένη Σοφρά, οι παίδες Γιάννης Σγουρόπουλος, Βασίλης Αντωνιάδης, Νίκος Βλαχάκης, Γιάννης Ράμμος, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης και Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, οι κορασίδες Ελισάβετ Τέρπου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Αγγελίνα Δεβελέκου, οι παμπαίδες Παναγιώτης Αδριανός, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Ηλίας Σταματόπουλος και οι παγκορασίδες Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου, Μαίρη Κουκουτού και Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Όλες οι κατηγορίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή και οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 4μ.μ.. Κι επειδή σε αυτά τα τουρνουά είναι πάντοτε πολύ σημαντική η βοήθεια από σπόνσορες πρέπει να επαναλάβουμε ότι πέρα από τα αγωνιστικά κίνητρα θα υπάρξει για τα παιδιά και κλήρωση δώρων με είδη πινγκ πονγκ από τρεις χορηγούς.

Από την εταιρεία LYNXSPORTS του Γιάννη Καρδιακού θα προσφερθούν 3 χειροποίητα ξύλα με το όνομα του αθλητή (θα παραδοθούν σε 2ο χρόνο), 2 μεγάλα αναμνηστικά κύπελλα, 12 αναμνηστικά κυπελάκια και 6 μπλούζες smartgame.  

Από το κατάστημα GP Sports του  Γιώργου Πετρόχειλου θα δοθούν 2 πετσέτες με τη μορφή του Παναγιώτη Γκιώνη και 2 πετσέτες με τη μορφή του Καλλίνικου Κρεάνγκα 

Από το κατάστημα ΑΘΛΟΜΑΝΙΑ του Νίκου Αρβανίτη θα κληρωθούν 2 μπλούζες DONIC και 3 δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ για τα καταστήματα ΑΘΛΟΜΑΝΙΑ.

* Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το 2ο ατομικό τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας, που επρόκειτο να γίνει μεθαύριο Κυριακή στην Πάτρα, ακυρώνεται λόγω της μικρής συμμετοχής.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ