Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 151 δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζονται στον Καρέα για το 1ο αναπτυξιακό τους πρωτάθλημα

AO Karea_women_2013

AO Karea_women_2013Έχουν περάσει γύρω στα επτά χρόνια από την επανεμφάνισή του στο προσκήνιο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα οργανώθηκε τόσο γρήγορα, που με την καλή λειτουργία του και την ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες θύμισε την πλούσια δραστηριότητα του κατά τη δεκαετία του ’80 και του ‘90. Το σωματείο, που εκείνη την εποχή έφτασε να διεκδικεί και πανελλήνιους τίτλους σε επίπεδο ανδρών, μπήκε φέτος στο πρόγραμμα των ανοιχτών πρωταθλημάτων και τώρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το 1ο τουρνουά μικρών ηλικιών πανελλήνιας εμβέλειας. Το πραγματοποιεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυµναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» στον Καρέα και στο κάλεσμά του συναντά σημαντική ανταπόκριση από τους φίλους του αθλήματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν στις 151 και σίγουρα αυτή είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του πρώτου εγχειρήματος. Το όπεν διοργανώνει το τοπικό σωματείο με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.

Στους αγώνες, που θ’ ανοίξουν το καλεντάρι της ομοσπονδίας για το 2015, συμπεριλαμβάνονται οι έξι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες και πρόκειται να πάρουν μέρος 26 έφηβοι, 9 νεάνιδες, 43 παίδες, 27 κορασίδες 24 παμπαίδες και 22 παγκορασίδες. Πέρα από σωματεία της Αττικής έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους αγόρια και κορίτσια από δέκα ακόμα περιοχές της χώρας: Την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τη Ναύπακτο, τη Βέροια, τη Φλώρινα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καβάλα και τη Μυτιλήνη.  

Η κλήρωση των γκρουπ έχει γίνει και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Οι αγώνες αρχίζουν το Σάββατο στις 9.00 με τους ομίλους των παίδων. Όλες οι κατηγορίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή και αναλυτικά το πρόγραμμα και των δύο ημερών θ’ ανακοινωθεί από την ομοσπονδία μεθαύριο Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι πέρα από τα αγωνιστικά κίνητρα θα υπάρξει για τα παιδιά και κλήρωση δώρων με είδη πινγκ πονγκ από τρεις χορηγούς.

Από την εταιρεία LYNXSPORTS του Γιάννη Καρδιακού θα προσφερθούν 3 χειροποίητα ξύλα με το όνομα του αθλητή (θα παραδοθούν σε 2ο χρόνο), 2 μεγάλα αναμνηστικά κύπελλα, 12 αναμνηστικά κυπελάκια και 6 μπλούζες smartgame.   

Από το κατάστημα GP Sports του  Γιώργου Πετρόχειλου θα δοθούν 2 πετσέτες με τη μορφή του Παναγιώτη Γκιώνη και 2 πετσέτες με τη μορφή του Καλλίνικου Κρεάνγκα  

Από το κατάστημα ΑΘΛΟΜΑΝΙΑ του Νίκου Αρβανίτη θα κληρωθούν 2 μπλούζες DONIC και 3 δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ για τα καταστήματα ΑΘΛΟΜΑΝΙΑ.

 

* Φωτό της γυναικείας ομάδας του Καρέα πριν από δύο χρόνια περίπου με νεαρές αθλήτριες και την Τζένη Πετράκη, η οποία το 1985 ήταν ανάμεσα στις αθλήτριες, με τις οποίες άρχισε το γυναικείο τμήμα του Α.Ο. Καρέα.

 

Το γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εύχεται καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελο σε όλο τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με την ευκαιρία ευχαριστεί θερμά γι’ άλλη μία φορά όλους όσοι βοηθούν το έργο της ενημέρωσης δίνοντας ρεπορτάζ και φωτογραφίες για εκδηλώσεις από κάθε γωνιά της χώρας.

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ