Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Ηρώ Κοζάρη καλύτερη αθλήτρια της Θράκης για το 2014!

Avramidis me_Iro_Kozari

Avramidis me_Iro_KozariΈνα μεγάλο ταλέντο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, η νεαρή Ηρώ Κοζάρη, αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια της Θράκης για το 2014! Στην ψηφοφορία, που έκανε για τους αναγνώστες της η ιστοσελίδα ThrakiSports, η 14χρονη χάλκινη πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού νεανίδων πλειοψήφησε με ποσοστό 27,6% και σαφώς αυτή η διάκριση τιμά ιδιαίτερα όχι μόνο την ίδια, αλλά και τη θρακιώτικη επιτραπέζια αντισφαίριση και το άθλημα γενικότερα! Άλλωστε, το εξαιρετικό αποτέλεσμα για το δημοφιλές σπορ είχε να κάνει και με τους τρεις υποψήφιους της ψηφοφορίας, αφού ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παράσχος Αβραμίδης ψηφίστηκε δεύτερος καλύτερος προπονητής και η Θεοδώρα Βασιλειάδου πήρε την 4η θέση στις αθλήτριες! Μεγάλη και η ανταπόκριση του κοινού, καθώς για τους καλύτερους της χρονιάς στις κατηγορίες του αθλητή, της αθλήτριας, του προπονητή, του διαιτητή και της ομάδας από τη Θράκη ψήφισαν 877 αναγνώστες και αναγνώστριες του ThrakiSports.Ανάμεσά τους ήταν πολλοί άνθρωποι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και γι’ αυτόν τον λόγο ο ακούραστος εργάτης του αθλήματος Παράσχος Αβραμίδης έκανε ευχαριστήρια δήλωση (στη φωτό Αβραμίδης και Κοζάρη στο Σ.Ε.Φ. μετά την επιτυχία της αθλήτριας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων).

Η αθλητική ιστοσελίδα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα ύστερα από 25 ημέρες ψηφοφορίας και σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα καταμέτρησης. Στις γυναίκες η Κοζάρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συγκέντρωσε, όπως προαναφέραμε, το 27,6% της προτίμησης του κοινού, ενώ η 2η Μάγδα Κεπεσίδου ήταν στο 26,1% και η 3η Μαρία Καλπακίδου στο 25,7%. Η 12άχρονη Θεοδώρα Βασιλειάδου, αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία κατέκτησε την πρωτιά στις παγκορασίδες στο αναπτυξιακό τουρνουά της Βέροιας, ακολούθησε με ποσοστό 12,3%.

Η Κοζάρη κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό νεανίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ στην αρχή της χρονιάς αναδείχτηκε και πρωταθλήτρια Θράκης κορασίδων. Ένας τραυματισμός δεν της επέτρεψε να πάρει μέρος σε περισσότερους αγώνες, αλλά μία επίσης ξεχωριστή στιγμή της ήταν ότι επιλέχθηκε μεταξύ χιλίων παιδιών να είναι σημαιοφόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην παρέλαση της 14ης Μαΐου.

Καλύτερος προπονητής αναδείχτηκε ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης με 47,2%. Επίσης με υψηλό ποσοστό βρέθηκε πίσω από τη μεγάλη μορφή του ελληνικού βόλεϊ ο Παράσχος Αβραμίδης (35,2%), ο οποίος μοχθεί 25 χρόνια για την επιτραπέζια αντισφαίριση στη Θράκη και συνέβαλε καθοριστικά στο να είναι ο Εθνικός στην 6η θέση της αξιολόγησης των σωματείων σε όλη τη χώρα.

Καλύτερος αθλητής του 2014 αναδείχτηκε ο κολυμβητής Σταμάτης Παπάζογλου (17,9%), διαιτητής ο Χασάν Κούλα από το ποδόσφαιρο (28,9%) και ομάδα η ποδοσφαιρική SkodaΞάνθη από την κατηγορία κάτω των 17 ετών. Για τους ενδιαφερόμενους, αναλυτικά το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στη διεύθυνση http://www.thrakisports.gr/component/k2/16395-aftoi-einai-oi-koryfaioi-sta-spor-tis-thrakis-gia-to-2014-deite-ta-apotelesmata-tis-psifoforias.html.

Ο Παράσχος Αβραμίδης έκανε γραπτή δήλωση με αφορμή τη διάκριση του θρακιώτικου πινγκ πονγκ στην ψηφοφορία και απευθυνόμενους στους φίλους του αθλήματος, που πήραν μέρος στη διαδικασία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους φίλους του πινγκ πονγκ, που στήριξαν με την ψήφο τους – στο facebookτου thrakisports- την υποψηφιότητά μου ως κορυφαίου προπονητή, όπως και την υποψηφιότητα των δύο αθλητριών. Η δεύτερη θέση, που τελικά κατέκτησα, ανάμεσα σε ιερά τέρατα του ελληνικού αθλητισμού (Σάκη Μουστακίδη, Πηγή Δεβετζή κ.α.) αποτελεί για μένα μικρή δικαίωση του έργου μου και της προσφοράς μου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο πινγκ πονγκ. Ακόμα μεγαλύτερη δικαίωση όμως, για μένα αποτελεί το γεγονός ότι δύο αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν προτεινόμενες για κορυφαίες της Θράκης ανάμεσα σε επτά άλλες σπουδαίες αθλήτριες όλων των αθλημάτων και όλων των ομάδων της Θράκης. Είχαμε τελικά την πρωτιά της 14χρονης Ηρώς Κοζάρη και την 4η θέση της 12χρονης Θεοδώρας Βασιλειάδου και στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υπολογίστηκαν κατά 50% η εκτίμηση των 15 δημοσιογράφων του Thrakisportsκαι κατά 50% η δική σας εκτίμηση».

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ