Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έντεκα ώρες δράσης για τους μικρούς στην πρώτη ημέρα του αναπτυξιακού του Ταύρου

Tsokanas me_Adrianous

Tsokanas me_AdrianousΗ επιστροφή από τις ημέρες των Χριστουγέννων περιλάμβανε άφθονη αγωνιστική δράση για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές της επιτραπέζιας Mitakidou Despoina_reverαντισφαίρισης. Στο πρώτο κομμάτι τους τα 18α Τερζάκεια επιφύλαξαν, σήμερα στον Ταύρο, 11 συνεχείς ώρες όμορφων και αμφίρροπων αναμετρήσεων και ανέδειξαν τους νικητές και τις νικήτριες στις τρεις από τις έξι κατηγορίες του αναπτυξιακού τουρνουά. Πολύ σημαντικό μάλιστα, ότι δεν υπήρξε καμία αποχή σε σχέση με τις τελικές δηλώσεις συμμετοχής και αγωνίστηκαν 44 παμπαίδες, 28 παγκορασίδες και 25 κορασίδες. Το τουρνουά διοργανώνει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Το Σάββατο κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο η Έλλη Φίσερ στις κορασίδες, ο Παναγιώτης Αδριανός στους παμπαίδες (στη φωτό από το γυμναστήριο είναι μαζί με τον προπονητή του Θανάση Τσοκανά και τον αδερφό του Θεμιστοκλή, που πήρε χάλκινο μετάλλιο) και η Δέσποινα Μυτακίδου στις παγκορασίδες (φωτό δεξιά). Το όπεν ολοκληρώνεται αύριο με τους νέους, τις νεάνιδες και τους παίδες.

Terzakeia 2014_aponomi_korasidesΤο αγωνιστικό πρόγραμμα άρχισε στις 9 το πρωί με τα προκριματικά γκρουπ των παμπαίδων και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ με τους τελικούς στις τρεις κατηγορίες.

Στις κορασίδες έφτασαν στο καθοριστικό ματς για την πρωτιά οι συμπαίκτριες στον Άρη 2006 και δύο πρώτα φαβορί του αγωνίσματος Έλλη Φίσερ και Ελισάβετ Τέρπου. Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων ήταν καλύτερη, επικράτησε με 3-0 σετ κι έφτασε την Τέρπου στα τρία χρυσά μετάλλια στα αναπτυξιακά της τρέχουσας περιόδου.

Terzakeia 2014_geniki_apopsiΣτους παμπαίδες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου το νούμερο 1 φαβορί των αγώνων, ο Πατρινός Παναγιώτης Αδριανός. Στον τελικό λύγισε με 3-0 σετ τον Ιάκωβο Αϊβατίδη και συμπλήρωσε καρέ επιτυχιών στα φετινά ανοιχτά πρωταθλήματα!

Στις παγκορασίδες η Δέσποινα Μυτακίδου και η Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου συναντήθηκαν στον τελικό της κατηγορίας για 6η φορά στα 9 τουρνουά, που έχουν γίνει έως τώρα! Στους τρεις πρώτους τελικούς είχε επικρατήσει η Γραμματοπούλου, αλλά στους τρεις επόμενους έχει αναδειχτεί νικήτρια η αριστερόχειρας από τον Ταύρο. Σήμερα το πέτυχε με σκορ 3-1.

Τις απονομές έκαναν η Ιωάννα Τερζάκη, σύζυγος του εκλιπόντα, στις κορασίδες, ο αντιδήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Πέτρος Δημητρίου στους παμπαίδες και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Α.Ο. Ταύρου Βασίλης Αϊβατίδης στις παγκορασίδες.

Οι νικητές και οι νικήτριες της σημερινής ημέρας:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)

2. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Άρης 2006)

3. Ιωάννα Γερασιμάτου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

4. Αφροδίτη Αθανασοπούλου (Α.Ο. Καρέα)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Παναγιώτης Αδριανός (Αναγεννησιακός Πατρών)

2. Ιάκωβος Αϊβατίδης (Μακάμπη Αθηνών)

3. Αλέξανδρος Μαργαρίτης (Φοίνικες Πάτρας)

4. Θεμιστοκλής Αδριανός (Αναγεννησιακός Πατρών)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Δέσποινα Μυτακίδου (Α.Κ. Ζωγράφου)

2. Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Α.Ο. Ελληνικού)

3. Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη (Ο.Α. Χανίων)

4. Ελπίδα Οικονόμου (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)

 

* Στη φωτό 3 η απονομή των επάθλων στις νικήτριες της κατηγορίας κορασίδων από την Ιωάννα Τερζάκη (φωτό Ξένια Στάθη). 

* Η φωτό 4 δείχνει γενική άποψη από το κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου την ώρα των αγώνων και είναι του Ανδρέα Τσαβλίρη.

* Η φωτό της Δέσποινας Μυτακίδου είναι από το όπεν της Δράμας και από τον φακό του Βασίλη Καραουλάνη. 

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ