Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα Τερζάκεια ολοκληρώνουν τα αναπτυξιακά τουρνουά του 2014

Terzakeia aponomi_paidon_2

Terzakeia aponomi_paidon_2Όλα είναι έτοιμα στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (στη διεύθυνση Μιαούλη 60) για την υποδοχή των μικρών φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κι ένα δυνατό «αντίο» στη χρονιά που φεύγει. Τα 18α Τερζάκεια έρχονται και φέτος μετά τα Χριστούγεννα και πριν την Πρωτοχρονιά και περιμένουν από τους νεαρούς αθλητές να βγάλουν όλη τους τη λαχτάρα για παιχνίδι ακόμα και μέσα στις γιορτές. Το ιστορικό τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Γίνεται αύριο και μεθαύριο, θα είναι το 9ο στα αναπτυξιακά της τρέχουσας σεζόν και το διοργανώνει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 181 αγόρια και κορίτσια, τα οποία θ αγωνιστούν σε δύο διαφορετικές ημέρες. Το Σάββατο θα παίξουν οι παμπαίδες, οι παγκορασίδες και οι κορασίδες και την Κυριακή οι έφηβοι, οι νεάνιδες και οι παίδες.

Οι 181 δηλώσεις συμμετοχής προέρχονται από δέκα περιοχές της χώρας. Στους αγώνες θα έχουν τουλάχιστον έναν αθλητή/τρια σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τα Χανιά, την Πάτρα, τη Χαλκίδα, την Κορινθία, τη Μυτιλήνη και φυσικά την Αττική.

Πρόκειται ν’ αγωνιστούν 44 παμπαίδες, 28 παγκορασίδες, 50 παίδες, 25 κορασίδες, 20 νέους και 14 νεάνιδες. Ανάμεσά τους θα είναι πολλά ονόματα από την πρώτη 10άδα των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, οι νέοι Νίκος Αντωνιάδης, Στράτος Δαμιανής, Πάρις Ζώνιος, Ηλίας Μιχαηλίδης, Ανδρέας Τσόπελας, Γιώργος Σταματούρος, η νεάνιδα Ελένη Σοφρά, οι παίδες Βασίλης Αντωνιάδης, Νίκος Βλαχάκης, Γιάννης Ράμμος, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, οι κορασίδες Έλλη Φίσερ, Ελισάβετ Τέρπου, Ιωάννα Γερασιμάτου, οι παμπαίδες Παναγιώτης Αδριανός, Θεμιστοκλής Αδριανός, Αλέξανδρος Μαργαρίτης και οι παγκορασίδες Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Δέσποινα Μυτακίδου, Θεοδώρα Βασιλειάδου, Μαίρη Κουκουτού και Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 9 αύριο το πρωί με τα προκριματικά γκρουπ των παμπαίδων. Στις 11.20 γίνεται η αντίστοιχη διαδικασία στις κορασίδες και στις 12.40 στις παγκορασίδες. Στις 15.20 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Την Κυριακή στις 9 γίνονται πρώτα τα γκρουπ των παίδων και στις 11.20 ακολουθούν αυτά των εφήβων και των νεανίδων. Τα νοκ άουτ παιχνίδια διαβάθμισης αρχίζουν στις 13.00 και οι τελικοί στις τρεις κατηγορίες υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 16.45. Το πρόγραμμα και οι συμμετοχές στα Τερζάκεια είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr).

 

* Φωτό: Οι νικητές στην κατηγορία παίδων από το “Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη” του 2013. Από αριστερά Δ. Κορδούτης, Γ. Σταματούρος, Ν. Βλαχάκης και Γ. Ράμμος (φωτό από το πρακτορείο Newsports.eu).

                                               

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ