Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με 181 δηλώσεις συμμετοχής στον δρόμο για τα 18α Τερζάκεια και το κλείσιμο της χρονιάς

Terzakeia telikos_neanidon

Terzakeia telikos_neanidonΤο εορταστικό κλίμα των ημερών κάθε άλλο παρά επηρεάζει τις διαθέσεις των νεαρών αθλητών για αγωνιστική δράση. Το 2014 θα κλείσει το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με το 18ο «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη» και η ανταπόκριση αθλητών, σωματείων και γονέων είναι και φέτος πολύ σημαντική. Στο καθιερωμένο όπεν, που γίνεται κάθε χρόνο από το 1997 στη μνήμη του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, δήλωσαν συμμετοχή 181 αγόρια και κορίτσια από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι αγώνες διεξάγονται για δεύτερη σερί χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60) και περιλαμβάνει τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Διοργανώνονται από την  Επιτραπέζια Αντισφαίριση δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Οι δηλώσεις οριστικοποιήθηκαν σήμερα ύστερα από ακυρώσεις των τελευταίων ημερών και πρόκειται ν’ αγωνιστούν 114 αθλητές και 67 αθλήτριες. Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 44 παμπαίδες, 28 παγκορασίδες, 50 παίδες, 25 κορασίδες, 20 νέους και 14 νεάνιδες. Είναι τέτοια η αναγνώριση του πιο ιστορικού τουρνουά μικρών ηλικιών από τους ανθρώπους του αθλήματος, που και φέτος θα δώσουν το «παρών» πολλά παιδιά από περιοχές εκτός Αττικής. Έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους αγόρια και κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τα Χανιά, την Πάτρα, τη Χαλκίδα, την Κορινθία και τη Μυτιλήνη. Την Παρασκευή γίνεται η κλήρωση της πρώτης φάσης και οι αγώνες αρχίζουν και τις δύο ημέρες στις 9 το πρωί. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων (httf.gr).

* Επίσης στο σάιτ της ομοσπονδίας βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής για το ανοιχτό πρωτάθλημα του Α.Ο. Καρέα. Το σωματείο θα κάνει την είσοδό του στον θεσμό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και το 10ο της τρέχουσας σεζόν θ’ ανοίξει και το εσωτερικό αγωνιστικό καλεντάρι για το 2015. Θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιανουαρίου στο κλειστό γυµναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» στον Καρέα και το διοργανώνει το τοπικό σωματείο με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει στις 28 του μήνα.

* Φυσικά, άσβεστη διάθεση για παιχνίδι έχουν επίσης οι βετεράνοι και οι ανεξάρτητοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και μέσα στις γιορτές θα έχουν κι εκείνοι την ευκαιρία να εκτονωθούν. Η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διοργανώσει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στην Πάτρα το 2ο ατομικό τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων και το αφιερώνει στη μνήμη του παλιού Πατρινού αθλητή Ζαχαρία Κοκμοτού. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στον χώρο της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας στο ΠΕΑΚ Τόφαλος. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως την Tετάρτη 31 Δεκεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση tepelop@httf.gr, στο fax 2610 335141 ή στο τηλέφωνο 6975 101700 (Παναγιώτης Τζόβολος, πρόεδρος της Τ.Ε.). Στη δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία βετεράνων θα πρέπει εκτός από το ονοματεπώνυμο να αναφέρονται το έτος γέννησης, η κατηγορία, τηλέφωνο, fax ή e-mail και αριθμός αθλητικού δελτίου ή το τελευταίο αθλητικό σωματείο, του οποίου ήταν κάτοχος αθλητικού δελτίου. Στη δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία ανεξαρτήτων θα πρέπει εκτός από ονοματεπώνυμο να αναφέρονται, το έτος γέννησης, η κατηγορία, τηλέφωνο, fax ή e-mail και δήλωση για μη κατοχή αθλητικού δελτίου στο παρελθόν και στο παρόν. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα «διάφορα νέα».

 

* Φωτό: Φάση από τον τελικό των νεανίδων στα περσινά Τερζάκεια μεταξύ της Γεωργίας Χατζηλυγερούδη και της Μαρίας Αρτσέτου (φωτό πρακτορείο Νewsports.eu).

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ