Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι προβολείς στη Δράμα και το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν

Drama youth_panoramiko

Drama youth_panoramikoΣτη γιορτινή Δράμα χτυπάει αυτό το τριήμερο η καρδιά της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Με την άφιξη των αποστολών ανοίγει η αυλαία του 8ου αναπτυξιακού τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το Σαββατοκύριακο περίπου 200 παιδιά θα γεμίσουν τα αγωνιστικά τραπέζια και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διάκριση. Το ελπιδοφόρο σήμερα του αθλήματος θα δείξει πάλι το ταλέντο του μέσα από συναρπαστικές αναμετρήσεις, η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θ’ αναλάβει να φέρει σε πέρας το οργανωτικό κομμάτι και οι  πολύτιμοι συνεργάτες της, δήµος ∆ράµας και τοπικός Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, είναι έτοιμοι να προσφέρουν με χαρά ζεστή φιλοξενία και κάθε εξυπηρέτηση στους επισκέπτες. Οι αγώνες γίνονται στο δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο «∆ηµήτρης Κραχτίδης». Έχουν δηλώσει ν’ αγωνιστούν 203 αθλητές κι αθλήτριες και λόγω της μεγάλης συμμετοχής στους παμπαίδες θα σχηματιστούν δύο διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί φέτος στα ανοιχτά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών.

Η όμορφη βορειοελλαδίτικη πόλη φιλοξενεί μόλις για δεύτερη χρονιά τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας, ωστόσο έχει δείξει καιρό τώρα το έντονο ενδιαφέρον της για την επιτραπέζια αντισφαίριση και δεν είναι τυχαίο που συναντά αυτή τη μεγάλη απήχηση. Οι 203 δηλώσεις συμμετοχής προέρχονται από 51 σωματεία και 13 περιοχές της χώρας, ακόμα και πολύ μακρινές για την οικοδέσποινα Δράμα, όπως την Αθήνα, την Κόρινθο και τα Χανιά. Πρόκειται ν’ αγωνιστούν 65 παμπαίδες (οι 37 θα πάνε στην κατηγορία Α, τη μεγάλη και οι 28 στη Β), 58 παίδες, 22 έφηβοι, 31 παγκορασίδες, 19 κορασίδες και 8 νεανίδες. Στους παμπαίδες η μία κατηγορία θα είναι για αθλητές γεννημένους το 2003 και η άλλη για όσους έχουν γεννηθεί το 2004 κι έπειτα. Παρόντες φυσικά και σε αυτό το τουρνουά πολλοί αθλητές, που βρίσκονται στην πρώτη 10άδα των πινάκων αξιολόγησης και είναι οι: Πάρις Ζώνιος, Γιώργος Σταματούρος στους νέους, Χριστιάνα, Κανάρη, Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου στις νεάνιδες, Βασίλης Αντωνιάδης, Νίκος Βλαχάκης Γιάννης Ράμμος στους παίδες, Ελισάβετ Τέρπου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Αγγελίνα-Χριστίνα Δεβελέκου στις κορασίδες, Δέσποινα Μυτακίδου, Μαίρη Κοκουτού, Θεοδώρα Βασιλειάδου, Λαμπρινή Γκαβαλιά στις παγκορασίδες και Ιάκωβος Αϊβατίδης στους παμπαίδες.

Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 14 τραπέζια. Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει κι εδώ γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς με πλήρη διαβάθμιση στη δεύτερη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει αύριο το πρωί στις 08.30 με τους ομίλους των παμπαίδων Α, των παμπάιδων Β και των παίδων. Τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας ολοκληρώνονται το βράδυ και την Κυριακή η αρχή γίνεται επίσης στις 08.30 με  διαβάθμιση για όσους τερματίσουν στην 3η και την 4η θέση των ομίλων τους. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 15.30.

Μαζί με την αγωνιστική δράση έχει σημασία (ειδικά για τα παιδιά) το γεγονός ότι η Δράμα κινείται ήδη στους ρυθμούς των Χριστουγέννων κι έχει γίνει ακόμα πιο ελκυστική για τους επισκέπτες. Στην κεντρική πλατεία της πόλης στήθηκε η Ονειρούπολη και χτες άρχισαν οι παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις.

Στήριγμα του όπεν αποτελούν και φέτος οι χορηγοί. Συνολικά 29 εταιρείες θέλησαν να βοηθήσουν και είναι οι εξής:  

– Σούπερ μάρκετ       Γουντσίδης Α.Ε.

– Συστήματα Πληροφορικής   MEGAPLAN

– Καφέ Μπάρ  Café FRESH

– Courier       Πόρτα πόρτα

– Καφέ – μπουγάτσα   Pantelisimosnack & coffee

– Ψητοπωλείο ΚΑΛΑΜΙΑ

– Φροντιστήρια Μ.Ε & Κέντρο Ξένων Γλωσσών       Πράξη & Θεωρία

– Κοσμήματα -Ρολόγια-Χρυσοεπιλογές        Χρηστίδης Νικόλαος

– Οπτικά        Δαμιανός οπτικά

– Ενδύματα     Ι. Κωνσταντινίδης & Σια Ο.Ε.

– Αυτοκίνητα Συνεργεία        Autogas Κύρου

– Κομμωτήρια-κουρεία          Χρήστος-Σόφη

– Διατροφή     ζέα

– Τζάμια κρύσταλλα   Χαραλαμπίδης Πέτρος

– Φωτοβολταϊκά, Θέρμανση, Κλιματισμός     Ευσταθιάδης Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε.

– Φωτοβολταϊκά, Θέρμανση, Κλιματισμός     DIATHERMIKI

– Αθλητικά Είδη         TASKASSPORT

– Σούπερ μάρκετ       “ΑΡΙΣΤΑ”      

– HOTEL         Marianna

– HOTEL         Tasco

– HOTEL         Kouros

– SNACK BAR ΜΙΧΑΛΗΣ

– Αθλητικά Είδη         Ping pong shop

– Γαλακτοκομικά       Νεογάλ

– Εμπόριο-Αντιπροσωπείες-Διανομές ΠΟΡΕΙΑ

– Εστιατόριο    Μεζέ μεζέ

– Εστιατόριο    ΝΗΣΑΚΙ

– Εστιατόριο    Οδός Γεύσεων

– Ζαχαροπλαστείο      ΝΤΙΝΟΣ        

                                      

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ