Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας σε παμπαίδες και παγκορασίδες αναδεικνύονται το τριήμερο

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα θα κλείσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη σεζόν 2011-2012. Η ετήσια διοργάνωση, που θ’ αρχίσει αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, θα λάβει χώρα σε δύο διαφορετικά γυμναστήρια. Η πρώτη ημέρα θα φιλοξενηθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, ενώ η δεύτερη και η τρίτη θα διεξαχθεί στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αρχικά βέβαια, ήταν προγραμματισμένο να γίνουν όλοι οι αγώνες στο φαληρικό στάδιο, όμως η διεξαγωγή του 5ου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ αύριο, στο ίδιο μέρος, προκάλεσε, μόλις χτες, αυτή την αναγκαστική αλλαγή.

Η αυλαία λοιπόν, θ’ ανοίξει στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10, Άνω Καλαμάκι) και τα παιδιά θ’ αγωνιστούν στην κάτω αίθουσα, στον κοινό προπονητικό χώρο των Α.Ο. Ταταύλα και Α.Σ. Πέρα Αθηνών. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες θ’ αναδειχτούν στο Σ.Ε.Φ., την Κυριακή αυτοί του ομαδικού και τη Δευτέρα εκείνοι των ατομικών. Ισχύουν τα αρχικά ωράρια των αγώνων και είναι πιθανόν να υποστούν αλλαγές μόνο λόγω αποχής.

Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αρχίζει αύριο στις 10:00 με το ομαδικό κι αφού προηγηθεί η κλήρωση των γκρουπ. Το πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας θα προχωρήσει μέχρι και την 8άδα (γύρω στις 15:00 τα παιχνίδια), ενώ την Κυριακή οι ημιτελικοί του ομαδικού είναι προγραμματισμένοι για τις 10:00 και οι τελικοί υπολογίζονται για τις 12:00. Στις 14:00 θ’ ακολουθήσει η κλήρωση των γκρουπ του απλού και των νοκ άουτ του διπλού και μισή ώρα αργότερα η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τα ατομικά αγωνίσματα. Το απόγευμα στις 17:50 θα διεξαχθεί ένας γύρος στα νοκ άουτ του απλού και τη Δευτέρα η συνέχεια θα δοθεί από τις 10:00 με τις 8άδες του ίδιου αγωνίσματος. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 11:30 των διπλών και για τις 12:00 του απλού.

Τα σωματεία, που θα πάρουν μέρος στο ομαδικό παμπαίδων είναι τα εξής: Παράδεισος Αμαρουσίου, Α.Ο. Ταταύλα, ΟΕΑ Χαλκίδας, Ζήνων Γλυφάδας, ΓΑΣ Ελευσίς, ΑΟ Καρέα, ΑΣ Πέρα 2005, ΑΟ Παγώνα, ΕΑ Βόχας, ΜΕΣΝ Η Βοκαριά, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΣΕΑ Καβάλας, ΑΦΘ Άδωνις και ΟΕΑ Βέροιας. Τα σωματεία, που έχουν προκριθεί στο ομαδικό παγκορασίδων είναι τα ακόλουθα: ΑΟ Άρης 2006, ΟΑ Χανίων 2000, ΑΟΣ Τελαμών, ΑΟ Διόνυσου, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, Φοίνικες Πάτρας, ΕΑ Βόχας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΣΕΑ Καβάλας και Παγχιακός. Επίσης, στο απλό παμπαίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής 32 αθλητές, στο απλό παγκορασίδων 24 αθλήτριες, στο διπλό παμπαίδων πρόκειται να πάρουν μέρος 13 ζευγάρια και στο διπλό παγκορασίδων 11.

* Ανάσες με 10ήμερη άδεια παίρνουν από σήμερα οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας ανδρών. Στις 11 Ιουνίου το πρωί οι διεθνείς θα πρέπει να βρεθούν ξανά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε ν’ αρχίσει η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

                                               

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ