Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικές ετοιμασίες στην Πάτρα για το όπεν μικρών ηλικιών στη μνήμη Ιωάννη Ασημακόπουλου

Afisa Patra_Asimakopoulou_2014

Afisa Patra_Asimakopoulou_2014Τις τελικές ετοιμασίες για να οργανώσει το 7ο ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, κάνει η Πάτρα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Νοεμβρίου, παίρνει τη σειρά από τη Βέροια και φιλοδοξεί να προσθέσει στο ενεργητικό της μία ακόμα πετυχημένη, από κάθε άποψη, διοργάνωση. Το αναπτυξιακό όπεν θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων και είναι το 5ο, που γίνεται στη μνήμη του πρώην προέδρου της κι επί χρόνια μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας Ιωάννη Ασημακόπουλου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν την Κυριακή κι έφτασαν τις 140.

Το ατομικό τουρνουά στη μνήμη του πολύπειρου παράγοντα διεξάγεται σταθερά κάθε χρόνο από το 2010 κι έχει πάντα πανελλήνια εμβέλεια. Οι συμμετοχές το 2013 ήταν 172 και μπορεί φέτος να μην φτάνουν στα ίδια επίπεδα, όμως η ανταπόκριση χαρακτηρίζεται και πάλι σημαντική, καθώς θ’ αγωνιστούν αθλητές κι αθλήτριες από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι 140 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 41 παίδες, 36 παμπαίδες, 24 νέους, 18 κορασίδες, 13 παγκορασίδες και 8 νεάνιδες, με την τελευταία κατηγορία να μπορεί οριακά να διεξαχθεί. Εκτός από τα σωματεία της Πάτρας το «παρών» θα δώσουν και άλλα από κοντινά ή πιο μακρινά μέρη από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Πρόκειται έτσι, ν’ αγωνιστούν παιδιά από την Ηλεία και την Κορινθία, αλλά κι από τη Ναύπακτο, τα Γιάννενα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, τη Βέροια και την Αλεξανδρούπολη.

Όπως κάθε φορά η πρώτη φάση των έξι κατηγοριών περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ ματς. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής με τους αθλητές, που θα είναι παρόντες στην πόλη διεξαγωγής των αγώνων.

Πρέπει να σημειωθεί τέλος, ότι στην προσπάθεια για ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά θα συνδράμουν ουσιαστικά και 13 χορηγοί. Μεγάλος χορηγός είναι η εταιρία Λουξ και βοηθούν ακόμα οι ακόλουθοι:

Αθλομάνια

G.A. Sports

Quality Meat Carna

Mediterranee Hotel

G.P. Sports

Adonis City Hotel

Πρώτο

K.T.E.Λ. Αχαΐας

Ideal Bikes

Μεζεδοποτείο Σινιάλο

ΣΠΟΡ FM Πάτρας

Galaxy City Center Hotel

                                                          

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ