Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Βέροια αναδεικνύει αυτό το διήμερο το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Veroia Jan_2014_anamnistiki

Veroia Jan_2014_anamnistikiΗ Βέροια γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η επόμενη …στάση στα ανοιχτά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Μία ακόμα όμορφη πόλη της Βόρειας Ελλάδας, μία ακόμα περιοχή που καλλιεργεί με αγάπη και συνέπεια το άθλημα. Σταθερά τα τελευταία χρόνια μάλιστα, το βοηθά και με τουρνουά για τα παιδιά, για τους εκφραστές της νέας γενιάς της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Έκανε αρχικά για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας και τον περασμένο Ιανουάριο φιλοξένησε πρώτη φορά όπεν πανελλαδικής εμβέλειας μπαίνοντας στο πρόγραμμα των αναπτυξιακών. Η Βέροια έχει δείξει το μεράκι της και τη φροντίδα της για το δημοφιλές σπορ, το ίδιο θέλει να κάνει και αυτό το διήμερο με σκοπό την απόλυτη επιτυχία στο 6ο ανοιχτό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αθλητή του Ο.Ε.Α. Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη. Θα διεξαχθούν στο Φιλίππειο κλειστό γυµναστήριο και τους διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία µε το τοπικό σωµατείο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βέροιας και υπό την αιγίδα του δήµου Βέροιας. Υπολογίζοντας και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής πρόκειται ν’ αγωνιστούν 157 αγόρια και κορίτσια, αριθμός που δεν απέχει πολύ από τα περσινά επίπεδα των 183 συμμετοχών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κατανέμονται σε 49 παίδες, 43 παμπαίδες, 16 νέους, 17 παγκορασίδες, 22 κορασίδες και 10 νεάνιδες. Το ενδιαφέρον τους θα δείξουν έμπρακτα και σωματεία από την Αθήνα, την Πάτρα και την Κόρινθο, ενώ από τα ψηλότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας θα πάρουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Καρδίτσα, την Αλεξανδρούπολη, την Έδεσσα, την Καβάλα, τα Ιωάννινα, τη Φλώρινα, τη Λάρισα και φυσικά τη Βέροια. Μεταξύ αυτών, θα είναι και μεγάλα ονόματα των έξι συγκεκριμένων κατηγοριών, όπως κάθε φορά άλλωστε σε αυτά τα τουρνουά της ομοσπονδίας. Από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης λοιπόν, θα δώσουν το «παρών» ο έφηβος Νίκος Αντωνιάδης, η κορασίδα Ελισάβετ Τέρπου, ο παις Νίκος Βλαχάκης και οι παγκορασίδες Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και Θεοδώρα Βασιλειάδου.

Το απόγευμα έγινε επί τόπου η κλήρωση των γκρουπ. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09.00 με τους ομίλους των παμπαίδων και των παίδων. Νωρίς το μεσημέρι προβλέπεται τελετή έναρξης. Την Κυριακή η αρχή γίνεται από τις 08.30 με νοκ άουτ αγώνες διαβάθμισης, ενώ οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 15.30. Θα χρησιμοποιηθούν 14 τραπέζια. Αναλυτικά τα ωράρια των αγώνων και τους συμμετέχοντες μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr), ενώ υπάρχει και σελίδα του πρωταθλήματος στο facebook (Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βέροιας). Στο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης θ’ αναρτηθούν τα γκρουπ της πρώτης φάσης.

Πολύτιμη στήριξη από μικρούς χορηγούς θα έχει και φέτος το τουρνουά της Βέροιας. Οι συνολικά 14 χορηγοί, που αναγράφονται και στην αφίσα του event, είναι οι εξής:

Roma Pizza

Gooydys εστιατόριο

Κριαράς Ζαχαροπλαστείο

Πράπας Grill

Στάσου Μυγδάλα-Καφενείο-Snack bar

Κτήμα Φουντή

Ευθύμογλου

Mr Tony Donuts

Τέρψις Νάουσας

Αγγελικόν-Μαζαδοπωλείο

Στάση-Ταβέρνα

Ελαίας Γη

Logo Graf

Πετρόχειλος  

   

* Αναμνηστική φωτό των νικητών στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της Βέροιας, που έγινε τον Ιανουάριο του 2014.                              

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ